Özür dilerim ergen kardeşim.Hadi Zoro fantezileri kur sen.Bu da hayatım da gördüğüm en boş 2. yorumdu daha devam edecek misin?
Özür dilerim ergen kardeşim.Hadi Zoro fantezileri kur sen.Bu da hayatım da gördüğüm en boş 2. yorumdu daha devam edecek misin?
Kitap falan karalamıyor muydun sen yahu?Oxford'a da baksan en azından bu kelime hakkında pek farklı bir şey görmezsin yav. Ayrıca ne dil bilimcisi.
Diğer yandan Sanji'ye gelecek olursak eğer kendileri %0.01 oranında bir centilmenlik dahi barındırıyorsa ben çok rahat centilmen tanrısı olurum.
Yazıyorum yazmasına da... Şimdi anlaşıldı senin olayın. Sevdiklerini abartıyormuşsun. Gerçek hayatta beklenti ve gözünde büyütme can yakar ama Sanji falan sıkıntı olmaz herhâlde.Kitap falan karalamıyor muydun sen yahu?
Centilmen Tanrısı olmak nasıl bir duygu?
Centilmenlikte zorlama yoktur hem. Senin centilmenliğin sana, benim centilmenliğim bana
Bu da 3 oldu hat-trick yaptın helal olsun. Aynen ergen olduğum için böyle yorumlar atıyorum işte ne yaparsın.Özür dilerim ergen kardeşim.Hadi Zoro fantezileri kur sen.
Abartma değil de hüsni talil yapıyorum diyelim. Çiçekler, kuşlar, kan, vahşet.... Bunlar senin de ilgini çeken şeyler değil mi?Yazıyorum yazmasına da... Şimdi anlaşıldı senin olayın. Sevdiklerini abartıyormuşsun. Gerçek hayatta beklenti ve gözünde büyütme can yakar ama Sanji falan sıkıntı olmaz herhâlde.
Çiçekler, kuşlar, kan ve vahşet ilgimi çekmiyor ama hüsnütalili kabul edeyim.Abartma değil de hüsni talil yapıyorum diyelim. Çiçekler, kuşlar, kan, vahşet.... Bunlar senin de ilgini çeken şeyler değil mi?
Bana ''beklenti'' ve ''gözünde büyütme'' gibi varoluştan kaçma eyleminde olmayan yaşayan tek bir insan göster, ben de sana mutlu bir insan göstereyim
Zaman atlamasından sonra da etkileyici şeyler yaptı. Tayfada nefreti hak edecek tek bir isim yok.Yaptıkları unutuldu.Muhteşem bir karakter.Balon mu ? Skypiea ve Ennies Lobby adam olduğunun kanıtıdır.
Ödeşmis oldular.Sanji'nin nesini çekemeyeceğiz? Sapık olmasını mı? Kaptanını dövmesini mi? Ailesini sevmemesine rağmen onlar sayesinde p.up alıp karı kız kesmeye gitmesini mi? [yoksa Suitsiz bir işe yaramamasını mı? Hangisiniiiii? hahahahha