Bu sayfaya besmele çekerek girin
Big Mom dua etsin kadın olduğunaReis önce Queen'i sonra Big Mom'u tekmelemeye gidecek.
Sanji'nin gen uyandırma karambolüne getirilip ilk dövdüğü kadın Big Mom oluyormuş. Hazır güce adaptasyon yaşamaya çalışıyor zaten sadece bir kadını dövme şansı varsa o kadın lütfen Big Mom olsun. Belki döve döve Big Mom'a estetik yapar.Big Mom dua etsin kadın olduğuna
Asıl bu sayfaya besmele çekip gelen çarpılır.Bu sayfaya besmele çekerek girin
Sonra Bigmom manken gibi olurmuş.Sanji'nin gen uyandırma karambolüne getirilip ilk dövdüğü kadın Big Mom oluyormuş. Hazır güce adaptasyon yaşamaya çalışıyor zaten sadece bir kadını dövme şansı varsa o kadın lütfen Big Mom olsun. Belki döve döve Big Mom'a estetik yapar.
Oda asimetrik kaşları little garden bölümlerinde göstermişti.Sanji'nin kaşlarının ayrı taraflara kıvrıldığını düşünüyordum meğer ikisi de sağa kıvrıkmış saçını arkadan toplasa Yonji'nin tersi olacakmış. Nedense bunu öğrenince Sanji'ye bakış açım değişti.
aaaaa evet hiç farketmemiştim zaman atlama sonrası öyle tasarladı sanıyordum meğer o zamandan belliymişOda asimetrik kaşları little garden bölümlerinde göstermişti.