Suiti giymeden Yk2 indirsin sen asıl o zaman gör makarayıAltı üstü yonji seviyesi oldu ne abarttınız
Suiti giymeden Yk2 indirsin sen asıl o zaman gör makarayıAltı üstü yonji seviyesi oldu ne abarttınız
Ama indiremedi. Yenildi. Gen uyandırmadan önceki hali sol kol etmiyormuş. Hatta belki jack bile etmezmiş. Queen çeki o kadar kolay indiremezdi bence.Suiti giymeden Yk2 indirsin sen asıl o zaman gör makarayı
Güç sevdalısı biri olmadığımdan, hadi diyelim ki Jack seviyesinde değildi. Ama daş gibi ayakta duran adama yenildi demek sencede saçma değil mi Zorici dostum ? ?Ama indiremedi. Yenildi. Gen uyandırmadan önceki hali sol kol etmiyormuş. Hatta belki jack bile etmezmiş. Queen çeki o kadar kolay indiremezdi bence.
Sanji orada yenilmedi, adam vücudum acayip hissediyo diyip duruyor ve bu durumda gözlem hakisine konsantre olamamıştır. Bak Katakuriye onunda konsantrasyonu bozulunca kaçamıyo yumruklardan.Ama indiremedi. Yenildi. Gen uyandırmadan önceki hali sol kol etmiyormuş. Hatta belki jack bile etmezmiş. Queen çeki o kadar kolay indiremezdi bence.
Gen uyandığı için ayakta. Gen uyanmasa yenilmişti onu diyorum. Ama senden bunu anlayacak üstün bir kavrayış zaten beklemiyordum.Güç sevdalısı biri olmadığımdan, hadi diyelim ki Jack seviyesinde değildi. Ama daş gibi ayakta duran adama yenildi demek sencede saçma değil mi Zorici dostum ? ?
O saldırıya Zoro yakalansa o da ölürdü.Ama indiremedi. Yenildi. Gen uyandırmadan önceki hali sol kol etmiyormuş. Hatta belki jack bile etmezmiş. Queen çeki o kadar kolay indiremezdi bence.
Yenilmek değil o dediğin. Jyabura gibi, Mr1 gibi hareket edemeyecek hale gelirsin yenilirsin. Pes edersin yenilirsin. Kaçarsın yenilirsin. Ama o yada bu nedenle ayağa kalkıp savaşa devam ediyorsan yenilmiş olmazsın.Gen uyandığı için ayakta. Gen uyanmasa yenilmişti onu diyorum. Ama senden bunu anlayacak üstün bir kavrayış zaten beklemiyordum.