Bu saatten sonra Kariyeri için yapacağı en iyi şey, Tv8 de ki Masterchef’e katılmak olur...
Oda'nın düşünmemiş olmasına da bağlayabiliriz. :dBurada Sanji'nin kıyafetinin yanmamış olmasını hakiye bağlayabilir miyiz acaba?
Seninki de survivor.Bu saatten sonra Kariyeri için yapacağı en iyi şey, Tv8 de ki Masterchef’e katılmak olur...
Başrol Luffy. Son darbeyi ondan başkası indiremez. Oda bunu izin vermez.Oda'nın düşünmemiş olmasına da bağlayabiliriz. :d
Benim ki Kaido kesecek daha...Seninki de survivor.
Bugün de Sanji mi?Sanji olmasaydı One Piece'in yüzüne bakmazdım
Ortaokulda hayalim aşçı olmaktı bu vesile ile tanıyıp seriye başladımBugün de Sanji mi?
Ah şu Zoro fanları Yine kaybolmuş da başka konulara dalmış kıyamam. :d Biri zoro konusuna kadar eşlik edebilir mi, yoksa mihawk falan gezer durur bulamaz zoro konusunu.Benim ki Kaido kesecek daha...
Reyiz istediği kadar zeki olsun... OP da kas gücü iş görür... bak gram beyni olmayan Luffy ve Zoro’ya skksksEn azından tayfada, iyi dövüşmekten başka zekililiğini kullanıp hem tayfanın dötünü kurtarabiliyor hem de iyi yemek yapıyor.
Monster Trionun en zeki üyesidir kendisi.
Sanjiden bahsederken bir daha Sanji Bey diye ismini lutfedersen sevinirim.
Ryumaya da uğrarım giderken onu unutmuşsun jsjsjsjAh şu Zoro fanları Yine kaybolmuş da başka konulara dalmış kıyamam. :d Biri zoro konusuna kadar eşlik edebilir mi, yoksa mihawk falan gezer durur bulamaz zoro konusunu.