Yanlız beyni olan adamlar orada olmasaydı bırak kaidoyu daha Grand line a giremezdi o ikisi.Reyiz istediği kadar zeki olsun... OP da kas gücü iş görür... bak gram beyni olmayan Luffy ve Zoro’ya skksks
Yanlız beyni olan adamlar orada olmasaydı bırak kaidoyu daha Grand line a giremezdi o ikisi.Reyiz istediği kadar zeki olsun... OP da kas gücü iş görür... bak gram beyni olmayan Luffy ve Zoro’ya skksks
İsrafın haddi hesabı yok deyip katliam mı yapsın adam : ))Bu saatten sonra Kariyeri için yapacağı en iyi şey, Tv8 de ki Masterchef’e katılmak olur...
Eeee o kadarını da abilerine borçlular... sen git irade öğret, sen git hayallerinin peşinden gitme cesareti ver... tabii ki yardım edecekler görevleriYanlız beyni olan adamlar orada olmasaydı bırak kaidoyu daha Grand line a giremezdi o ikisi.
Somer, Sanji’yi alır... hatta BM gibi mideye indirir jsjsjsİsrafın haddi hesabı yok deyip katliam mı yapsın adam : ))
Nami olmasa Doğu Mavi'de yolunu bulamazdı Zoro ve Luffy.Reyiz istediği kadar zeki olsun... OP da kas gücü iş görür... bak gram beyni olmayan Luffy ve Zoro’ya skksks
Zoro ve Luffy olmasa Arlong öpüyordu Nami’yi reyiz...Nami olmasa Doğu Mavi'de yolunu bulamazdı Zoro ve Luffy.
Ne demişler kas gücüyle van pis gemisi yürümezmiş. Kimsenin kimseye borcu yok herkes kendi görevini yapıyor.Eeee o kadarını da abilerine borçlular... sen git irade öğret, sen git hayallerinin peşinden gitme cesareti ver... tabii ki yardım edecekler görevleri
Sanji olmasada Kuroobi öpüyordu Zoro'yu bu böyle gider bence O olmasa bu olmasa.Zoro ve Luffy olmasa Arlong öpüyordu Nami’yi reyiz...
Bildiğim kadarıyla Somer hem efendi hem akıllı adam Sanji'yi görür görmez biat eder.Somer, Sanji’yi alır... hatta BM gibi mideye indirir jsjsjs
Sanji evlat olsa sevilmez ki sevilmemişte sjsjsjsjNe demişler kas gücüyle van pis gemisi yürümezmiş. Kimsenin kimseye borcu yok herkes kendi görevini yapıyor.
Abisini kurtaracak tabi... jjsjssSanji olmasada Kuroobi öpüyordu Zoro'yu bu böyle gider bence O olmasa bu olmasa.
O kabul etse mehme şef etmez ksjssjBildiğim kadarıyla Somer hem efendi hem akıllı adam Sanji'yi görür görmez biat eder.
"Kendi sebeplerimle yalnız bir güç oldum Kıvırcık Kaş Korsanlı olarak beraber savaşmamıza izin ver" der
Reyis anası babası belli en azından Zoro gibi sokak çocuğu değil. Erken yaşta mesleğini eline almış, it köpek değil.Sanji evlat olsa sevilmez ki sevilmemişte sjsjsjsj
Hayır tayfayı terk etmek bunda, kaptanı dövmek bunda, kadınlara Vuramam ayağına tayfayı tehlikeye sokmakta bunda... ben olsam tayfadan atmasam bile arada döverdim bunu