O değilde gin ne adamdı beee kendini zehirleyen kaptanı bile kurtarıyor kriegin enayisi
O değilde gin ne adamdı beee kendini zehirleyen kaptanı bile kurtarıyor kriegin enayisi
O bir tik genetik kaynakli sanirim. 4 kardes de asiri sapik. Judge’in yaptigi ameliyatin bir yan etkisi olarak ortaya cikmis olabilecegini dusunuyorum benSanjiyi severim ama her türlü dişiye yavşaması bokunu çıkarıyor artık. Minklere filan niye yavşar bir insan...
Zoroda mesela Enelin karşısına çıktı ama Robini koruyamadı lakin Sanji Nami ve Usoppu kurtardı ayrıca çok karizma gözüktü.Serinin en başından beri bu şekildeydi bu karakter sanırım öyle de devam edecek. Tayfada ki diğer elemanların beyni sadece ya vur kıra yada direk topuklamaya çalışırken Sanji olması gereken yerde olup, yapması gerekeni yapıyor. Çoğu zaman yada her zaman kendinden daha güçlülerin karşısına çıkıyor. Ama yapılması gerekeni yapıyor.
Edit: Yaparken de havasını atıp öyle bitirmeyi de unutmuyor. <3
Yani ben ikisini de seviyorum. Zoro'nun havalı gözüktüğü kısımlar daha çok ya kendiyle ilgili yada tayfada yapılması gereken şeylerle ilgili. O konularda gayet ciddi ve havalı oluyor.Zoroda mesela Enelin karşısına çıktı ama Robini koruyamadı lakin Sanji Nami ve Usoppu kurtardı ayrıca çok karizma gözüktü.