Bencede Vinsmoke Sanjinin önüne geçmiş gibi.@Smoker Başlığın Sanji olması gerekmiyor mu?
Biraz öyle olmadı mı zaten?Bencede Vinsmoke Sanjinin önüne geçmiş gibi.
Ondan değil. Sanji kendisini Sanji olarak tanıtıyor.Bencede Vinsmoke Sanjinin önüne geçmiş gibi.
Ondan değil. Sanji kendisini Sanji olarak tanıtıyor.
Eğer Ace'in kütüphane başlığı annesi ona Gol D. Ace demesine rağmen Portgas D. Ace ise Sanji'nin de sadece Sanji olması gerek.
@Smoker
Portgas diye hatırlıyordum başlığı ben. Pardon.[Kütüphane] - Portgas D. Ace †
Portgas D. Ace (Pōtogasu D Ēsu), Monkey D. Luffy ve Sabo'nun manevi kardeşiydi. Gerçek adı Gol D. Ace (Gōru D. Ēsu)'ti. Babası eski Korsan Kral Gol D. Roger, annesi Portgas D. Rouge'du (İkiside ölmüştür). Roger ölmeden önce Ace'i, Monkey D. Garp'a emanet etmiştir. Ace, eski Beyazsakal...www.korsanfan.com
Yok, az önce değiştirdim.Portgas diye hatırlıyordum başlığı ben. Pardon.
Vinsmoke u kaldırmak yerine portgas ı gol mu yaptın yaniYok, az önce değiştirdim.
Evet.Vinsmoke u kaldırmak yerine portgas ı gol mu yaptın yani
Seriyi iyi takip etseydin komutanlarla savaşma hakkı verileceğini görebilirdin whos who ise kendine çok güveniyordu orda king ile queen eşit gösterilmedi meyvelerine bakarak bile birisinin saldırıda diğerinin defansta iyi olduğunu anlayabilirdin birinin dövüşmeye başladığı rakibi ise birinin alması normal ve ben zoro fanı değilim zoroyuda sanjiyide çok seviyorum ben chopper ve usopp fanıyımQueenden güçlü olsa onun yerinde olurdu artık savaş başlamış kim napsın onu hem Queenle King eşit gösterildi bence. At gözlüğü takan siz Zoro fanlarısınız asıl ve utanmadan Sanjinin dövüşmeye başladığı rakibi istiyorsunuz, bide lutuf gibi Sanjiye bi tier zayıf rakip veriyorsun.