Evet, komple kütüphaneyi güncelleyeceğim ve olmayan karakterleri ekleyeceğim.Diğer Hasır Şapka Tayfasının güncellenmeleri olacak mı?
Evet, komple kütüphaneyi güncelleyeceğim ve olmayan karakterleri ekleyeceğim.Diğer Hasır Şapka Tayfasının güncellenmeleri olacak mı?
Bence her şekilde Zoro daha centilmen Sanji den hatta Luffy bile daha saygılıdır kadınlara karşıAbazanlık işin goygoyu, her elemanda var bir kusur. Bir tip yetiştirilme psikolojisinden dolayı kadınlara aşırı ilgi duyuyor Reis, kendi suçu değil. Zoro bunun aksine kadınlarla kapışılabileceğini savunan(çocukken pek çok kez kapıştığı için) biri, akşam akşam eve sarhoş gelip hanım sopalayan erkek modelidir bir nevi. Sanji, elinde çiçekle sürpriz yapan centilmen modeldir
Tamam Sıkıntı yok reyizKusuruma bakma,yanlış bakış açısıyla bakmışım.Ve ayıp etmişsin kısmı Sanji fanları için.
Bu centilmenlikten değil ama kölelikten dolayı. Biliyorsun Sanji, Nami’nin kölesi...Centilmenlik Yanmış kadını tutmakla değil. Kadın dayak yemesin diye kendini öne atmakla olur.
Adamlara Luffy'nin Brulee'ye yumruk atmaya çalıştığı günleri unutmuş reyiz.Ya köle seviyorlar ya da düşman xd.Zoro gibi beyefendi varken...Bence her şekilde Zoro daha centilmen Sanji den hatta Luffy bile daha saygılıdır kadınlara karşı
Tamam Sıkıntı yok reyiz
Bu centilmenlikten değil ama kölelikten dolayı. Biliyorsun Sanji, Nami’nin kölesi...
Robin kölesi olmanı istese olmayacaksın sanki ya yapma reyiz.. Herkesin vardır bir zaafıBu centilmenlikten değil ama kölelikten dolayı. Biliyorsun Sanji, Nami’nin kölesi...
Luffy ile Zoro kadın erkek ayırmıyorlar düşman kimse ona göre davranıyorlar. Sanji net bir şekilde kendi içinde çelişen bir karakterAdamlara Luffy'nin Brulee'ye yumruk atmaya çalıştığı günleri unutmuş reyiz.Ya köle seviyorlar ya da düşman xd.Zoro gibi beyefendi varken...
Asla olmam.... Hem Robin benim kölem olsun reyiz ben Master olmayı seviyorumRobin kölesi olmanı istese olmayacaksın sanki ya yapma reyiz.. Herkesin vardır bir zaafı
Valla bilemeyeceğim sende ki hayranlık pek hayra alamet değil gibi Bu sevginin sonu çok farklı fantazilere gider benden söylemesi. Sonra hak verirsin Sanji'nin isteklerine ahahaAsla olmam.... Hem Robin benim kölem olsun reyiz ben Master olmayı seviyorum