Dördüncü duvarı ayağıyla deldi reisSanji hangi ara kurgusal karakter olmaktan çıktı da Oda'nın bile bitiremediği bir karakter oldu
Dördüncü duvarı ayağıyla deldi reisSanji hangi ara kurgusal karakter olmaktan çıktı da Oda'nın bile bitiremediği bir karakter oldu
Abi şunu yapmayın be artıkBu attığın resim,Zoro için ayrılan bölümde olsaydı hoşuna gitmezdi.Bunun yerine eleştiri ve neden sevmediğini anlatman daha doğru fiiliyat olurdu ve ya genel tartışma gibi ayrılan yerlere bu resmi atman daha mantıklı olurdu.Ayıp etmişsin.
Bebeğimsin kakksks+1 kardeşim
Centilmen derken? Yapma reyiz abazalık ne zaman centilmenlik oldu?@Mr.Bushido Biz Sanji Reyiz'i kılıç koklayıp kafa bandı taktığı için değil, adam olduğu için sevdik. O yüzden böyle propagandalara gelmeyeceğiz. Oda bile kalemiylen bitiremedi Sanji Reyizi, siz kimsiniz
Ayrıca bizim memlekette centilmen olan erkeklere Mr, denir(bkz; Mr. Prince). Mr.Bushido diye nik alıp Sanji'ye sallamak da ne bileyim
Abazanlık işin goygoyu, her elemanda var bir kusur. Bir tip yetiştirilme psikolojisinden dolayı kadınlara aşırı ilgi duyuyor Reis, kendi suçu değil. Zoro bunun aksine kadınlarla kapışılabileceğini savunan(çocukken pek çok kez kapıştığı için) biri, akşam akşam eve sarhoş gelip hanım sopalayan erkek modelidir bir nevi. Sanji, elinde çiçekle sürpriz yapan centilmen modeldirAbi şunu yapmayın be artık
Yani bak şimdi;
Öncelikle dalgasına atıyorum bu resmi buraya. Bir yandan komik olduğunu düşünüyorum bir yandan da belki üzerinden muhabbet döner konuşuruz diyorum.
Yani Zoro için böyle bir şey atılsa sadece Zoro odaklı cevap veririm, gidipte “Kişiye” sanki gerçek birini “linç” ediyormuş gibi duyar kasmam. Ben anlamıyorum bu tavırlarınızı valla. Nasıl ayıp etmişim ve kime karşı ayıp etmişim gerçekten onu da anlayamadım reyiz.
Kime karşı ayıp etmişim mesela? Gerçek hayatta var olmayan Sanji’ye mi? Neyse gidip bulayım adamı da özür diliyeyim en iyisi jsjskks :/
Bebeğimsin kakksks
Centilmen derken? Yapma reyiz abazalık ne zaman centilmenlik oldu?
İşte gerçek centilmen
Kusuruma bakma,yanlış bakış açısıyla bakmışım.Ve ayıp etmişsin kısmı Sanji fanları için.Abi şunu yapmayın be artık
Yani bak şimdi;
Öncelikle dalgasına atıyorum bu resmi buraya. Bir yandan komik olduğunu düşünüyorum bir yandan da belki üzerinden muhabbet döner konuşuruz diyorum.
Yani Zoro için böyle bir şey atılsa sadece Zoro odaklı cevap veririm, gidipte “Kişiye” sanki gerçek birini “linç” ediyormuş gibi duyar kasmam. Ben anlamıyorum bu tavırlarınızı valla. Nasıl ayıp etmişim ve kime karşı ayıp etmişim gerçekten onu da anlayamadım reyiz.
Kime karşı ayıp etmişim mesela? Gerçek hayatta var olmayan Sanji’ye mi? Neyse gidip bulayım adamı da özür diliyeyim en iyisi jsjskks :/
Centilmenlik Yanmış kadını tutmakla değil. Kadın dayak yemesin diye kendini öne atmakla olur.Abi şunu yapmayın be artık
Yani bak şimdi;
Bebeğimsin kakksks
Centilmen derken? Yapma reyiz abazalık ne zaman centilmenlik oldu?
İşte gerçek centilmen
Elemanı tuttum. Tertemiz deliriyorsjsjsjkwkEline sağlık Smoker.
Bu zenci bireyin Sanji konusunda çıldırması beni bitiriyor. xd
@kekomancer @Historia Siz sevebilirsiniz.
Abi eline emeğine sağlık. Zevkle okudum vallahi.Her ne kadar kimse okumayacak olsa da, karakteri güncelledim. Yaklaşık 12 saat sürdü. Uzunluğuna bakmanız yeterli.
Onun yerine git usopp falan sev.