Adam vallahi adam billahi adam tillahi adam.Şimdi nette gezerken gördüm de Sanji Tashigi'nin adamları gazdan kurtulsun diye kapıya doğru tekmeliyor
Adam vallahi adam billahi adam tillahi adam.Şimdi nette gezerken gördüm de Sanji Tashigi'nin adamları gazdan kurtulsun diye kapıya doğru tekmeliyor
Şu sahne de güzel. Sanji’nin tayfanın diğer üyelerini de en az Nami kadar önemsediğini ama tsunderelik yaptığını ağzından kaçırdığı o an:Şimdi nette gezerken gördüm de Sanji Tashigi'nin adamları gazdan kurtulsun diye kapıya doğru tekmeliyor
Vay be... Aslanım ya yaşadıklarını düşününce şu telaşı çok tatlı.Şu sahne de güzel. Sanji’nin tayfanın diğer üyelerini de en az Nami kadar önemsediğini ama tsunderelik yaptığını ağzından kaçırdığı o an:
Dostum sakin hahahaAdam vallahi adam billahi adam tillahi adam.
Ne olduysa okama olduktan sonra oldu. Ne şanlı adamdı oysa, şimdi her türlü gömerim.
En namlı haterları bile sever sanırım bu zamanlarını.
Çok homofobik bir yaklaşım, pek tasvip etmiyorum.Ne olduysa okama olduktan sonra oldu. Ne şanlı adamdı oysa, şimdi her türlü gömerim.
Doğruyu söylüyoruz yahu. Bon-chan gibi olsaydı ne alaÇok homofobik bir yaklaşım, pek tasvip etmiyorum.
Yoksa Hiruruk PC mi oldu?
@Earendill 'in Oda'nın karısı Sanji fanı olduğu için kıskanıyor teorisi daha mantıklı bence.Doğruyu söylüyoruz yahu. Bon-chan gibi olsaydı ne ala