Sanji konusunda nasıl sonradan bir şey demediyse bunda da gerçek ortaya çıkınca ne yapması gerekiyorsa onu yaptı.Sonra naptı?
Sanji konusunda nasıl sonradan bir şey demediyse bunda da gerçek ortaya çıkınca ne yapması gerekiyorsa onu yaptı.Sonra naptı?
Birinde kıçını devirip oturdu birini kurtarmaya gitti.Sanji konusunda nasıl sonradan bir şey demediyse bunda da gerçek ortaya çıkınca ne yapması gerekiyorsa onu yaptı.
Gevrek diyenlerle hala tartışma içerisindeyim.Sanji kaptanını döver, Zoro kaptanı ile kucaklaşır. Dur bu gerçekte olan bir şey zaten.
Zoro Simite simit der, Sanji gevrek.
Bence taşı günahkarlar da atmalı, demediğim bir şeyi demişim gibi yansıtman hiç hoş değil ayrıca hüzünlü.Tek bir alıntıyla bu kadar curcuna çıktığına göre doğru noktaya parmak basmışım demektir.Yoksa o fan arkadaşın benimle hiçbir şekilde işi olmaz.Muhabbetin evvelini de biliyorsun,şimdi ki söylediğinle çeliştiğini de,bunun öyle olmadığını açıklasan bile bu ancak ilgili arkadaşlarca kabul edilir.Ha benim umrumda değil orası ayrı,sadece ayıpladığınla yaptığın birbirini tutmuyor.Bunu söylemek de ayştanlığa giriyorsa,tamam.Kaldı ki bu cümlenden de kibir akıyor.
Burada dediğinin nesi yanlış?Yoo yaptı. :/
Yanlış demedim zaten.Bence taşı günahkarlar da atmalı, demediğim bir şeyi demişim gibi yansıtman hiç hoş değil ayrıca hüzünlü.
Burada dediğinin nesi yanlış?
Nami mevzusunda da biraderi gelip "Nami Usopp'u öldürdü, kendi gözlerimle gördüm" deyip, üstüne Nami'nin bizzat kendisi "Usop balık yemi oldu" deyince emaneti çekiyor direkt.
Herif gayet rasyonel konuşuyor, millet boşuna takımın 2. kaptanı demiyor Zoro'ya.
Hahahah valla geçen Vedat Milor yazmış. İngiltere de bile Simit diye eklenmiş sözlüğeGevrek diyenlerle hala tartışma içerisindeyim.
Violet ile ilgili sayfaları biri atar şimdi xdZoro herkesin elinden geçenle takılır Sanji special olanı kucağında taşır.
Sanji resmen Zoro'ya ders vermiş. Biliyorsun bu sahneden sonra kadınlara saldırmıyor Zoro xDBurada dediğinin nesi yanlış?
Nami mevzusunda da biraderi gelip "Nami Usopp'u öldürdü, kendi gözlerimle gördüm" deyip, üstüne Nami'nin bizzat kendisi "Usop balık yemi oldu" deyince emaneti çekiyor direkt.
Herif gayet rasyonel konuşuyor, millet boşuna takımın 2. kaptanı demiyor Zoro'ya.
Ha ben kişileirn ne yazdığını karıştırmışım o zaman hahahaYanlış demedim zaten.
Sanji'de sorgulama yaptı,Robin'de neden sorgulamadı dedi. Ben de sorguladığını göstermek için attım.