Düşünüldüğü kadar zeki değil demek, birine iq'su düşük demekmiş onu da öğrendik. Bak mesela örneklerden biri kendini aynştayn sanıyor, alıntılıyor, aklınca laf sokuyor, böyle gidiyor.bişey bişey... art niyetlidir yada iqsu sandığımızdan fazla değildir gibi bişey demişsin ya mop başkan, onu diyor galiba :S
Olum boşver onu şimdi biraz daha Sanji göm sen bu işte daha iyisin.Düşünüldüğü kadar zeki değil demek, birine iq'su düşük demekmiş onu da öğrendik. Bak mesela örneklerden biri kendini aynştayn sanıyor, alıntılıyor, aklınca laf sokuyor, böyle gidiyor.
şimdi "aklınca laf sokuyor" lafı da kara listeye girdi başkan 3-5 mesaj sonra ona da bişey denir. Sen şimdi bi mesajda takır takır gömüyorsun ya, zor geliyor hepsine cevap vermek, bi cümle seçip ordan yürüyorlar eski taktikDüşünüldüğü kadar zeki değil demek, birine iq'su düşük demekmiş onu da öğrendik. Bak mesela örneklerden biri kendini aynştayn sanıyor, alıntılıyor, aklınca laf sokuyor, böyle gidiyor.
Valla ben şurada gömdüm daha da ne gömeceğimOlum boşver onu şimdi biraz daha Sanji göm sen bu işte daha iyisin.
Eğlenen eğlensin yav, ben bozulmam böyle şeylere, lafımı da esirgemem lakin :mşimdi "aklınca laf sokuyor" lafı da kara listeye girdi başkan 3-5 mesaj sonra ona da bişey denir. Sen şimdi bi mesajda takır takır gömüyorsun ya, zor geliyor hepsine cevap vermek, bi cümle seçip ordan yürüyorlar eski taktik
Gördüm gördüm baya başarılıydı verdim şukunuValla ben şurada gömdüm daha da ne gömeceğim
http://www.korsanfan.com/konu/sanji.46/page-110#post-1269955
Eğlenen eğlensin yav, ben bozulmam böyle şeylere, lafımı da esirgemem lakin :m
Yoo yaptı. :/Mevzu Robin olunca o değerlendirme yağışmıyor galiba.
Sonra naptı?Yoo yaptı. :/