Unuttuğun bir şey var ama. Luffy havadayken Jet pistol vuruyor. Ve yine havadayken kuyruk darbesi yiyor. Yani çok doğal di mi zaten ona direnç gösterememesi. Zoro ise yerde ve kılıçlarıyla dişlerine karşı bir savunma yapıyor. Yerden güç aldığı halde ben itiklediğini söylüyorum sana. Ve yine Luffy'nin Hyzou için güçlü demesinin sebebini de söyledim. Ordakilerin hepsi jet atağıyla tekleniyorlar. Bir tek Hyzou tek yemiyor. O yüzden güçlüymüş diyor. Yani güçlüymüş demek için aradığı sebep ortada. Aynısı Zoro için Ejderha olayında geçerli. Bak Zoro atağı işe yaramadığı için dayanıklıymış diyor. Ve yine o halde iken ekliyor. Sadece dayanıklı da değil aynı zamanda çokta güçlü. Yani ne edelim bunu dediği için Zoro'yu güçsüz mü görelim? Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.Tamam teknik olarak tek tek incelersek Jet Pistol saldırısı etki etmiyor aynı şekilde Zoro ismini tam göremediğim bir teknikle Ejderha için aynısını diyor yani iki teknik eşit güçte diyebiliriz.
Ama arada bir fark var sayfayı geçmişin. Luffy Jet Pistol attıktan sonra kuyruk darbesiyle uçup gidiyor yani ardından gelen saldırıyı karşılayamıyor ama Zoro ardından gelen saldırıyı karşılayabiliyor yani Ejdeha'nın gücüne direnebiliyor.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/656/7
http://www.turkcraft.com/One_Piece/656/8
Jet Pistol çok kullanılan bir saldırı ondan daha iyi teknik Bazuka ve Gataling var. Zoro'nun da bir ton tekniği var. O yüzden dediğin gibi teknik kıyaslaması zor ama
Shisi Sonson > Jet Pistol kesinleşti o zaman.
Belamy'e nereden geldin bilmiyorumda ben gördüğümü söylüyorum Luffy tekleyemezken Barto tekleyebildi.
Sezar'ı yenerken g3 bazuka tarzı bir yetenekle koka yaparak yendi eğer g2 ile saldırsa eli taşlaşabilirdi. Yani Barto ile kıyaslaman yanlış iki teknik arasında inanılmaz bir fark var. Biri g2'nin basit bir tekniği iken diğer g3'ün kokalı halinin en sağlam tekniklerinden biri.
Bu arada Barto'nun bariyer sayesinde yenme ihtimali olabilir diyecemde onun boyutu var o yüzden yenemez muhtemelen.
Bir zahmet kafasını patlatabilsin zaten o kadar güçsüz bir teknik değil.
Aynısını söylüyorsun. Cracker'in diğer kuklalarıda g4 gataling tarzı bir saldırıyyı durdurdu. Zaten sevdiği kuklası olması o kadar da önemli değil. g2 ve g3 işlemedi adama Cracker'in en sevdiği kuklasına dahi bu saldırı işlemiyorsa Kaido'ya ne yapabilir.
O yüzden g2+g3 artık geride kaldı. Anca Sezar'a filan yapılabilecek teknikler bunlar.
Ayrıca Jet mermi g2'de ki en güçlü ataklarından biri değil. Normal ataklarından biri. Jet Gatling'i var. Hawk Rifle , Red Hawk , Jet Bazuka... aklıma gelmeyen bir sürü tekniği var g2 içinde.
Evet Shishi Sonson jet mermiden güçlü ona bir şey demiyorum zaten.
Yine aynısını yapıyorsun. Jet Stamp Gladius'u tekleyemediği için g2'deki tüm ataklar güçsüz olmuyor. Sadece Stamp güçsüz olabilir Barto'nun vuruşundan. Ayrıca ben de sana çıkarım yapman için Barto ile Bellamy'nin arenadaki dövüşlerinden örnek veriyorum. Barto Bellamy'i tekleyemedi. Luffy ise düz bir yumrukla tekledi diyorum. Yani burdan ne anlatmak istediğimi anlaman gerekiyor.
Cracker olayında söylemek istediğim gayet basit. Favori zırhından felan bahsetmedim. Bİsküvinin içinde olduğu sıra hem onu direk yönetiyor hem de koka ile de savunmasını destekleyebiliyor. O yüzden g2 ve g3'teki atakların o savunmayı aşamaması kabul edilebilir diyorum. G4 içinde yaptığı her saldırı illa g3'ten güçlü olacak diye bir şey de yok. Ya da tek vuruşla aşması da gerekmiyor.
Yani Kaido'nun bu saldırılarla yenilmesini beklemiyoruz zaten. Ama atladığın şey boksörler maç yaparken ilk yumrukta yıkılmayabiliyor. Dakkalar boyunca dövüşüp bir sürü yumruk yiyorlar. Ama günün sonunda yenildiğinde aynı yumruktan bir çok defa yediği için yenilmiş oluyor. Ha bu olaya da böyle bakabilirsin. İlla tek yumrukla bir anda savunmaların aşılmasını beklemeyelim.