Tamam da kaptan palyanço kılıklı adamlarla dövüşerek Korsanlar Kralının sağ kolu olamazsın.Sanji , Jack ile kapışarak belkide ilk defa ölümün eşiğine gelecek.Bir ark önce uyanmamis olan gen şimdi uyanırsa çöp olur.
Tamam da kaptan palyanço kılıklı adamlarla dövüşerek Korsanlar Kralının sağ kolu olamazsın.Sanji , Jack ile kapışarak belkide ilk defa ölümün eşiğine gelecek.Bir ark önce uyanmamis olan gen şimdi uyanırsa çöp olur.
İyide zaman unsurunu göz ardı ediyorsun, hasırların bu seviyelere gelmeleri için 10-20 yıl lazım.Zirveye çıkmak için meyveye gerek yok dostum. Garp var Shanks var Rayleigh var Roger var bu insanlar köpek gibi güçlenmiş. Sanji de bahsini yaptığım şekilde fiziksel sınırlarını aşar ve üzerine köpek gibi haki kasarsa seri sonu helalinden bir amiral seviyesi olarak kapatır defteri. Fiziksel gücün ve tekniklerin yanında en önemli şey hakidir meyve gücü değil. Meyve gücü olmadan zirveye çıkarsın ama haki olmadan bay bay kuzum gidiyorum modunda takılırsın en fazla.
Sanjide o kadar plot kalkanı olsa suite gerek olmazdı adama vuran zaten paramparça olurdu.Sanji ana karakterlerden. Ana karakterlerden biri ölürse seri biter. Bu yüzden Sanji eğer Jack ile eşleşirse Jack'i alır. Bu mantıkla çatıya, Kaido'ya kadar vura vura çıkacağız inşallah.
Orası öyle de mangakanın hikayeyi işleyiş tarzı gereği bizimkiler çirkef gibi gelişiyorlar işte.İyide zaman unsurunu göz ardı ediyorsun, hasırların bu seviyelere gelmeleri için 10-20 yıl lazım.
Ama işte power upsız yapamıyorlar Bigmom bile Zeusun peşinden nerelere gitti ki bu kadın Yonkou.Orası öyle de mangakanın hikayeyi işleyiş tarzı gereği bizimkiler çirkef gibi gelişiyorlar işte.
Ben de zaten alacağı p-upı yazdım karakterin dostum.Ama işte power upsız yapamıyorlar Bigmom bile Zeusun peşinden nerelere gitti ki bu kadın Yonkou.