Geç kaldın, Roshi'nin yorumundan sonra asıl Sanji'nin şansı kalmadı. :/ Yine Keko kazandı. :/Yürüyen hacı yatmazın Sanji'ye karşı şansı yok abisi gelsin.
Niye Roshi cartman mı da .dGeç kaldın, Roshi'nin yorumundan sonra asıl Sanji'nin şansı kalmadı. :/ Yine Keko kazandı. :/
Daha kötü yaw.Niye Roshi cartman mı da .d
Sanmam.Gerçi Jinbei Kata'yı alır diyordu o havayı da vermiyor değil.Sizin Law nefreti nedir öyle ya xd.Boş adam değil Law.Daha kötü yaw.
@Aiden 'ım olsaydı da Law ve Roger benzerliği hakkında konuşsaydı... dasdas Bu arada sadece kaptanlar çatıya çıkacaktı. xxd Law kaptan olduğu için sadece Luffy'le muhatap olur, ona yakındır güç olarak. ?Sanmam.Gerçi Jinbei Kata'yı alır diyordu o havayı da vermiyor değil.
Onu diyenler yanılmış ne güzel xd.Gerçi ben de yanıldım da ben eşleşmeleri tahmini edemedim.@Aiden 'ım olsaydı da Law ve Roger benzerliği hakkında konuşsaydı... dasdas Bu arada sadece kaptanlar çatıya çıkacaktı. xxd Law kaptan olduğu için sadece Luffy'le muhatap olur, ona yakındır güç olarak. ?
O kadar travma ile uyanmayan genler "dayak yedim güçlenmem lazım" diye uyanırsa saçmalığın daniskası olur.Bir ark önce uyanmamis olan gen şimdi uyanırsa çöp olur.