Sen baya geride kalmışsın mangada.Gaga yamultma diye birşey yok istediğine sor.Doğru sonrasında dino parçaladıydı. Eskide kaldı o icraat.
Dofun haberi var don atlet gönderdik mahpusa bide not hazırladık çıkınca işin hazır sanjinin getir götürünü yapacaksın dedik herşey ayarlıDof'un bundan haberi var mı peki ? Umarım yoktur. Haberi olursa bana ne lan kutsal olarak ben mi gidicem bakkala köpeğin biri gitsin der.
Bırak ya. Sırf fanlıktır bunun adı, başka bir şey değil. Kaido'nun isminden korkak adamla, Kaido'nun sol kolunu yenen adam kavga ediyor ama yenemiyor, düşüncen bu mu cidden? Sen bile Dofy'nin yeneceğini psikolojik olarak kabul etmezsin.Sanji bile kendisine oy vermeye utanır.
Katılıyorum.Sanji alır.
Muhtemelen Sanji G4 Luffy'den bile daha hızlı, Dof ona bile ayak uyduramadıysa Sanji onun için şimşek çakması gibi gelir.
Saldırı gücünde ise Queen'i aya gönderen adam Dof'u tanınmaz hale getirir.
Doffy yi yenebilmek için g4 hızına ihtiyaç yok zaten base luffy doffy i bir çok kez yakaladı hız konusunda doffy bile diyordu " Hızlısın ama güçlü değilsin diye " Sanji hem aşırı hızlı ki bence de boundmandan hızlı son açtığı ifrit jamble da doffy nin içinden geçmek için yeterli Sanji Vs Doffy aynı ligde olmayan adamların mücadelesi olur muhtemelenSanji alır.
Muhtemelen Sanji G4 Luffy'den bile daha hızlı, Dof ona bile ayak uyduramadıysa Sanji onun için şimşek çakması gibi gelir.
Saldırı gücünde ise Queen'i aya gönderen adam Dof'u tanınmaz hale getirir.