Sanji doffyi tekmeyle git bana 2 paket sigara kap gel diye gönderir geri gelmezse bide gelmedi diye döverAnlat anlat güzel oluyor
Sanji doffyi tekmeyle git bana 2 paket sigara kap gel diye gönderir geri gelmezse bide gelmedi diye döverAnlat anlat güzel oluyor
Croco'nun seviyesi+Croco vs özel su silahı geliştirmiş Franky açmayı düşünüyorum.Uğraş dur xd
Aç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.Croco'nun seviyesi+Croco vs özel su silahı geliştirmiş Franky açmayı düşünüyorum.
Kum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:dAç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.
Sen daha oralarda mısın Selim?Kum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:d
Jinbe Başgan'a gozukmesin yeter.Aç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.
Aynen aynen, kimin ne dediği de ne yaptığı da ortada...Jinbe Başgan'a gozukmesin yeter.
Su tabancası varsa orta zorlukta alır UsopKum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:d