Sanji doffyi tekmeyle git bana 2 paket sigara kap gel diye gönderir geri gelmezse bide gelmedi diye döverAnlat anlat güzel oluyor![]()

Sanji doffyi tekmeyle git bana 2 paket sigara kap gel diye gönderir geri gelmezse bide gelmedi diye döverAnlat anlat güzel oluyor![]()
Croco'nun seviyesi+Croco vs özel su silahı geliştirmiş Franky açmayı düşünüyorum.Uğraş dur xd
Aç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.Croco'nun seviyesi+Croco vs özel su silahı geliştirmiş Franky açmayı düşünüyorum.
Kum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:dAç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.![]()
![]()
Sen daha oralarda mısın Selim?Kum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:d
Jinbe Başgan'a gozukmesin yeter.Aç aç reis geri geldiğinde sizinle dalga geçilecek konu birikmiş olur.![]()
![]()
Aynen aynen, kimin ne dediği de ne yaptığı da ortada...Jinbe Başgan'a gozukmesin yeter.
![]()
Su tabancası varsa orta zorlukta alır UsopKum adam vs su tabancalı Usop açacaklar sen hala gülüyorsun.:d