@Capori kumamsın? ŞWÖSĞDÖEĞDÖDĞDÖDĞEPAMS
@Capori kumamsın? ŞWÖSĞDÖEĞDÖDĞDÖDĞEPAMS
Bundan sonra birinci sıra takipçisi benim Capori'nin kötü söz söyletmem, yemin ediyorum opdan bu kadar keyif almıyorum, gerçi opdan hiç keyif almıyorum da neyse xDKocişkosu ile tavşanlar gibi sabaha kadar fhfhfhf
Bu daha buz dağının görünen kısmı ?Bundan sonra birinci sıra takipçisi benim Capori'nin kötü söz söyletmem, yemin ediyorum opdan bu kadar keyif almıyorum, gerçi opdan hiç keyif almıyorum da neyse xD
Reis işte bunu demeyin... sonra pat diye sanji fanı kalmaz artık yorumları karşımıza çıkıyor...
Reis vur dese önce senden başlarım ayağını denk al bundan sonraBu daha buz dağının görünen kısmı ?
Cap Cap farklı boyut açtı gerçekten. Sen hiç Zoro kocam olsa diyen fan gördün mü?Reis vur dese önce senden başlarım ayağını denk al bundan sonra
Bir bildiği vardır öyle demişse, siz kafanızın basmadığı işlere burnunuzu sokmayınCap Cap farklı boyut açtı gerçekten. Sen hiç Zoro kocam olsa diyen fan gördün mü?
Kaç waifu düşüyor ona biliyor musun? Hem Barbara oniii chan bunu yap demişti...Bir bildiği vardır öyle demişse, siz kafanızın basmadığı işlere burnunuzu sokmayın
Avatarında cıbıldak bir adamın sigara atışı varken fazla uçuyorsun gibi gibi xD
Niyeymiş o yahu? Sanji'nin fanları her daim kalır. Ace'in falan bile kaldıysa..Reis işte bunu demeyin... sonra pat diye sanji fanı kalmaz artık yorumları karşımıza çıkıyor...