15-20 dakika sürer bulup açması.Onda da yasamaz olur muyum yahuuu. Adamin yaptigi her havali hareketi unuttum Bi ara birisi onunda konusunu acsin diyecem de En iyisi Zoro hakkinda diye bir forum acalim site icerisine anca sigar :/
15-20 dakika sürer bulup açması.Onda da yasamaz olur muyum yahuuu. Adamin yaptigi her havali hareketi unuttum Bi ara birisi onunda konusunu acsin diyecem de En iyisi Zoro hakkinda diye bir forum acalim site icerisine anca sigar :/
Ashura sahnesi animeye çıktıktan sonra açılabilir aslında öyle bir konuOnda da yasamaz olur muyum yahuuu. Adamin yaptigi her havali hareketi unuttum Bi ara birisi onunda konusunu acsin diyecem de En iyisi Zoro hakkinda diye bir forum acalim site icerisine anca sigar :/
Kagida ashura yazip konusunu acsam bu konudan daha cok tutar.Ashura sahnesi animeye çıktıktan sonra açılabilir aslında öyle bir konu
Sanji'yi Sanji yapan şeylerden birisi icraatleridir. Yine o tarz bir şey olsa hoşuma gider. Salt dövüşen biri değildir. Bu yönünü gösterse ne iyi olur. Yaptığı dövüşlerden daha çok hoşuma gidiyor bu durum.
Nasıl ya? Bu kadar kısa sürede ne değişti de böyle zıt düşebildin kendinle anlayamadım.Sanji fanının elinden çıkmış bir manipülasyon konusu. Hiç bir şeyi değiştirmez. Sanji boş çardır.
Psikolojisi bozuldu onun mantıklı yorum yapamıyor.Nasıl ya? Bu kadar kısa sürede ne değişti de böyle zıt düşebildin kendinle anlayamadım.
Ama bu Spoiler
Ama bu Spoiler