Benzer bir yorumu Zoro için forumda yapan var mı merak ediyorum.
Benzer bir yorumu Zoro için forumda yapan var mı merak ediyorum.
Buna cevap verirsem 1 aydan başlar banımBenzer bir yorumu Zoro için forumda yapan var mı merak ediyorum.
Her Kf üyesi bir gün sanji hater'ı olacaktır... tescilli jshsggagsŞu saatten sonra ne kadar Sanji gömsem de bir anlamı yok artık... Sanji bundan daha fazla gömülemezdi... skskksk
Ben demedim yav @Chris dedi. Ben body pillow istiyom sşdmdşödşsödBozulmuş ya o. Dün birisi Lütfü bana vursun öyle diyordu. Bu da sokaklara falan çıkacağım falan diyor. Z generetion çok kötü
Hangisi mi, efsane içerik bile bu mesajdan sonra anlamını kaybetti benim için, ne adamsın yaHangisi
Luffy'i o kadar cok seviyorum ki vücuduma hasır şapka dövmesi yaptırıcam.Ben demedim yav @Chris dedi. Ben body pillow istiyom sşdmdşödşsöd
Bu yorumdan sonra her türlü ifşa anlamını yitirir arkadaş. Adam Sanji'yi yermişse ne olmuş. Kocası değil mi, sever de söver de!
Kocişkosu ile tavşanlar gibi sabaha kadar fhfhfhfHangisi mi, efsane içerik bile bu mesajdan sonra anlamını kaybetti benim için, ne adamsın ya
Her Kf üyesi bir gün sanji hater'ı olacaktır...
En yağlı bölgeyeLuffy'i o kadar cok seviyorum ki vücuduma hasır şapka dövmesi yaptırıcam.