King vs Doflamingo düşünüyorum şuan. Marco'yu sonraya bırakabilirim. Shiryu ve Jimbei'de planlarım dahilinde.King vs Marco açma bence orda da yenilir. Açacaksan King vs Magellan, King vs Doflamingo tarzı aç.
King vs Doflamingo düşünüyorum şuan. Marco'yu sonraya bırakabilirim. Shiryu ve Jimbei'de planlarım dahilinde.King vs Marco açma bence orda da yenilir. Açacaksan King vs Magellan, King vs Doflamingo tarzı aç.
Magellan'a karşı şansı var gayet özellikle de açık alanda. Sağ kol üstü bir seviyede olduğunu düşünmüyorum Magellan'ın.Magellan'a karşı en ufak bir şansı yok. Doff'a karşı kazanabilir.
Şimdiden yorumları görüyorum...
Sen King fanı mı oldun?Şimdiden yorumları görüyorum...
@Alpamis : King haki bilmiyor ki.
@Sir Crocodile : Tamam; luffy, crocoyu eşek sudan gelene kadar dövdü ama ben onu saymıyorum ki. Bide croco kancasını yoruya deydirdi.
@Montana : @King bana ihanet etmiyecektin.
@King : Her oy bir sübhaneke.
Yarı zamanlı king fanı sayılırım.Sen King fanı mı oldun?
Kaç para alıyorsun bu yarı zamanlı fanlıktan? Vereyim parasını da benim ağzımdan konuşma. Ben bu tip yorumlar yapmıyorum çünkü.Yarı zamanlı king fanı sayılırım.
Biraz tahminde ekledim.Kaç para alıyorsun bu yarı zamanlı fanlıktan? Vereyim parasını da benim ağzımdan konuşma. Ben bu tip yorumlar yapmıyorum çünkü.
Alabasta'yı değil MF'yi saydığını söylüyordun. Croco'nun Mihawk'ı durdurduğu panelleri de atıyorsun. Yanlış bir şey dememiş.Kaç para alıyorsun bu yarı zamanlı fanlıktan? Vereyim parasını da benim ağzımdan konuşma. Ben bu tip yorumlar yapmıyorum çünkü.
Kendinde misin?Alabasta'yı değil MF'yi saydığını söylüyordun. Croco'nun Mihawk'ı durdurduğu panelleri de atıyorsun. Yanlış bir şey dememiş.
Reis croco = amiral demiştin. Buda bi nevi aynı anlama geliyor.Kendinde misin?
1- "Alabastayi saymıyorum" demedim hiçbir zaman. Dediğim serinin dinamiklerinin şimdikinden çok farklı olduğu o zamanlar. Yani serinin şimdi ki yere gelmeyeceği çok net o zamanlardan. Öyle ki işleniş şekli bile farklı. Serinin ilk başta 5 yıl olarak tasarlanacağı bile ortada olan bir durum.
2- Mihawk-Crocodile olayları yine bu konuyla bağımsız olan tartışmalar. Crocodile'ın en son arc'i Marineford ve asıl kabul edilmesi gereken arc bu.
3- Arkadaş benim ağzımdan gibi konuşmuş ki benim yorum yazma stilimin bununla alakası bile yok.