bir taraf ölü halleriyle kalkıp yonkou indiriyor, yonkou'yu kendini yenilemeye zorluyor diğer taraf 4-5 kere yenilip anca kazanıyor sonra da Kid+Law Luffy'yi alamıyorKid+Law Luffy'i alamaz. Sen Zoro'yu da yanlarına veriyon.
bir taraf ölü halleriyle kalkıp yonkou indiriyor, yonkou'yu kendini yenilemeye zorluyor diğer taraf 4-5 kere yenilip anca kazanıyor sonra da Kid+Law Luffy'yi alamıyorKid+Law Luffy'i alamaz. Sen Zoro'yu da yanlarına veriyon.
hasırşapkaların yanında plot armor varken imparator bile indirirler. plot armor yoksa sadece law tek başına bile bunları yenebilir ki zaten punk hazard da yenmişliği var. plot armoru buggy'nin yanına ver, buggy'de imparator indirir. marifet hasırşapkada değil, plot armorda.Oda yetmez. luffy+Zoro+Sanji+Tüm OP evreni vs Law+Kid olursa belki Şansları olur
Vallahi bir tarafta Kaido var bir tarafta BM var. Luffy'nin G5 öncesi performansı yeter bunlar için.bir taraf ölü halleriyle kalkıp yonkou indiriyor, yonkou'yu kendini yenilemeye zorluyor diğer taraf 4-5 kere yenilip anca kazanıyor sonra da Kid+Law Luffy'yi alamıyor
King anketlerinin sonuçlarına isyan edip eski konuları hortlatıyorlar. Forumu yakacaklar.
her ikisi de yonkou, 3 gün boyunca birbirleriyle eşit dövüştüler sanmıyorum aralarında çok bir fark olduğunaVallahi bir tarafta Kaido var bir tarafta BM var.
Crocodile fanları nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum cidden.Crocodile vs Canavar korsanları açmıştım. Orada King dahil hepsini temizler diyen %10luk dilim var.
Crocodile vs. Canavar Korsanları
Selamlar Arkadaşlar. Sizce Crocodile Canavar Korsanlarıyla karşılaşsa ne kadar ilerleyebilir? Kurallar: 1-Her Round sonu iyileşecektir. 2-Dövüşler Onigashima'da olacaktır. Round 1 - Page One Round 2 -Ulti Round 3- Black Maria Round 4- Sasaki Round 5- Who's Who Round 6- Jack...www.korsanfan.com
Yahu ne eşiti ne dengi? Kaido niye o zaman Luffy ile savaştığınds uzun zamandır benle böyle başa baş kapışan biriyle karşılaşmadım diyor? Bariz ciddi bir savaş olmamış aralarında. Zaten ablası gibi görüyor büyük ihtimal BM'yi.her ikisi de yonkou, 3 gün boyunca birbirleriyle eşit dövüştüler sanmıyorum aralarında çok bir fark olduğuna
Listeye ekliyorum bunu da. Croco'yu rakip olarak görmediğim için normalde almazdım ama istek varsa timsaha haddini bildiririz.
King vs Marco açma bence orda da yenilir. Açacaksan King vs Magellan, King vs Doflamingo tarzı aç.Listeye ekliyorum bunu da. Croco'yu rakip olarak görmediğim için normalde almazdım ama istek varsa timsaha haddini bildiririz.
Magellan'a karşı en ufak bir şansı yok. Doff'a karşı kazanabilir.King vs Marco açma bence orda da yenilir. Açacaksan King vs Magellan, King vs Doflamingo tarzı aç.