Begeyi dövse BM tayfası harekete geçmez zaten ?Adshfjklsdhfkhsdf karşıda bir Bege var. Gerçekten çok tehlişkeli rakip. Adamın kendi bile sadece Nekoyu görüp ''dışarda bir canavar var'' diyip kaçıyor be.
Begeyi dövse BM tayfası harekete geçmez zaten ?Adshfjklsdhfkhsdf karşıda bir Bege var. Gerçekten çok tehlişkeli rakip. Adamın kendi bile sadece Nekoyu görüp ''dışarda bir canavar var'' diyip kaçıyor be.
Ben o yüzden diyorum Sanji'nin karakteriyle uyuşmuyor, oda WCI'yi bağlayamadı diye.Zou'da olan olaylara da çıldırmıştım Bege mevzusunda zaten, Bege kim de Sanji'ye ayar çekiyor diye. Gözlem hakisinin yüksek olduğunu vurgulamıştı ama arkadaşlarının varlığını hissedemedi orada, vesaire. Oda kendiyle çelişiyor. Bunun farkında olsan yeter. :/Nasıl bakmalıyız? Kaptanını ve Namiyi katletmeye giden bir orduyu sadece izleyen Sanjiyi haklı mı bulmalıyız?
Serinin dinamiklerini içerden tartışmamız gerek. Dışarı çıkarsak tartışma olmaz diyorum bende. Ki k.haki olayı bir çok kez yalan oldu seride. Pasif skill gibi bakmamak gerek.Ben o yüzden diyorum Sanji'nin karakteriyle uyuşmuyor, oda WCI'yi bağlayamadı diye.Zou'da olan olaylara da çıldırmıştım Bege mevzusunda zaten, Bege kim de Sanji'ye ayar çekiyor diye. Gözlem hakisinin yüksek olduğunu vurgulamıştı ama arkadaşlarının varlığını hissedemedi orada, vesaire. Oda kendiyle çelişiyor. Bunun farkında olsan yeter. :/
İşte o zaman yarım tayfayla bu işe kafa atmak zorunda kalmayacaklardıBegeyi dövse BM tayfası harekete geçmez zaten ?
Zeff ölcektiİşte o zaman yarım tayfayla bu işe kafa atmak zorunda kalmayacaklardı
Serinin dinamiklerini içerden tartışmamız gerek. Dışarı çıkarsak tartışma olmaz diyorum bende. Ki k.haki olayı bir çok kez yalan oldu seride. Pasif skill gibi bakmamak gerek.
İşte o zaman yarım tayfayla bu işe kafa atmak zorunda kalmayacaklardı
Reyis begenin ağzına sıçardı bee mal sanji
Ben Sanji döver ve ya tek döver demedim ki tartışma boyunca. Sen kıyamam açık mı arıyonSanji vs. Capone Bege
Evet, son manga sayısı ile beraber gelen görüş ayrılıkları neticesinde böyle bir konu açayım dedim. Karakterlerden biraz bahsedelim. "Vinsmoke" Sanji Tayfamızın aşçısı. Hasır Şapkalar içindeki en güçlü üç savaşçıdan biridir. "Kara Bacak Stili" isimli bir dövüş tekniği kullanır. "Diable...www.korsanfan.com
Bege demişsin. Çelişme Dragon.
Kadının yüzüne tükürdüler ölmedi bunda mı ölcek '' ''Zeff ölcekti
Konusu geçince merak ettim ne demiş olabilirsin diye, şaşırtmadın beni. Hater seni.Ben Sanji döver ve ya tek döver demedim ki tartışma boyunca. Sen kıyamam açık mı arıyon
Sanji istisnasız her novadan dayak yer. Ben burda Neko övüyorum sen gelmişin ne diyon meh. Kötü tartışmacı seni.Konusu geçince merak ettim ne demiş olabilirsin diye, şaşırtmadın beni. Hater seni.
Yok artık.Sanji istisnasız her novadan dayak yer.
Seriyi yazan kişi muhtemelen her gece rüyasında Sanji'den dayak yediği için, dediğin doğru. Sinirini çizerek çıkartıyor.Sanji istisnasız her novadan dayak yer.