Sjjsjsjsjsjsjssjsj En güzel kısım...Son yorumun Zoro övme kısmı onu geçiyorum
Sjjsjsjsjsjsjssjsj En güzel kısım...Son yorumun Zoro övme kısmı onu geçiyorum
Dövüşebilecek gücün yoksa savaşmamak salaklık mı? Sanji için konuşuyorum.One piece dünyası savaşmadan işlerin çözülebileceğini düşünen salaklar yüzünden bu halde zaten.
Kimse git tek dövüş demedi. Orada begeden başka kimse yoktu. Minklerle beraber o ekibin içinden geçerlerdi. Ama Sanji direkt gitti. Kaptanına ve tayfasına güvenmemeyi seçti.Dövüşebilecek gücün yoksa savaşmamak salaklık mı? Sanji için konuşuyorum.
Konu ailesi falan hani? Ve bir yonkonun ismi geçiyor tüm bu olaylarda.Kimse git tek dövüş demedi. Orada begeden başka kimse yoktu. Minklerle beraber o ekibin içinden geçerlerdi. Ama Sanji direkt gitti. Kaptanına ve tayfasına güvenmemeyi seçti.
Bege geldiği zaman Zeff olayı belli değildi demi?Kimse git tek dövüş demedi. Orada begeden başka kimse yoktu. Minklerle beraber o ekibin içinden geçerlerdi. Ama Sanji direkt gitti. Kaptanına ve tayfasına güvenmemeyi seçti.
Konu ailesi falan hani? Ve bir yonkonun ismi geçiyor tüm bu olaylarda.
Yonkoular boşa uğraşıyor. Her üyeyi tek tek tehdit etsinler dağılsın tayfa. Sizde haklı bulun. Nasıl tayfa ama 10/10
Hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın.Bege geldiği zaman Zeff olayı belli değildi demi?
İçinden mi geçerlerdi? Sanji o an orda Bege, Jinbe, Pedro, Carrot ve Ceaserın varlığını bilmiyordu. Bu isimler olmadan, Germa yardım etmeden, bomba patlamadan sağ bi şekilde ayrılabilirlerdi diyosan BM tayfasındaki elemanlara ve BMnin gücüne bakmanı öneririmKimse git tek dövüş demedi. Orada begeden başka kimse yoktu. Minklerle beraber o ekibin içinden geçerlerdi. Ama Sanji direkt gitti. Kaptanına ve tayfasına güvenmemeyi seçti.
Ben taa Zoudan bahsediyorum sen nerelere gittin. Olayın çıkış noktasına bak.İçinden mi geçerlerdi? Sanji o an orda Bege, Jinbe, Pedro, Carrot ve Ceaserın varlığını bilmiyordu. Bu isimler olmadan, Germa yardım etmeden, bomba patlamadan sağ bi şekilde ayrılabilirlerdi diyosan BM tayfasındaki elemanlara ve BMnin gücüne bakmanı öneririm
Kimseyi riske atmak istemiyo adam. Zaten minkleri Jack gebertmiş. Kimi alsaydı yanına?Ben taa Zoudan bahsediyorum sen nerelere gittin. Olayın çıkış noktasına bak.
Adshfjklsdhfkhsdf karşıda bir Bege var. Gerçekten çok tehlişkeli rakip. Adamın kendi bile sadece Nekoyu görüp ''dışarda bir canavar var'' diyip kaçıyor be.Kimseyi riske atmak istemiyo adam. Zaten minkleri Jack gebertmiş. Kimi alsaydı yanına?