Yok saymıyorum, Oda'yı eleştiriyorum, sen Sanji'nin o hareketlerinin gerçekten adamın karakteriyle uyuştuğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum.Çizilen şeyleri yok sayacaksan tartışmanın bir manası kalmıyor.
Yok saymıyorum, Oda'yı eleştiriyorum, sen Sanji'nin o hareketlerinin gerçekten adamın karakteriyle uyuştuğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum.Çizilen şeyleri yok sayacaksan tartışmanın bir manası kalmıyor.
Deli raporu alıp yaptıklarını yok sayak madem.Savunduğun için değil o anki psikolojik baskıda neler yapılabildiğini göstermek için örneklendirdim
İkisini de diyordu. Bide o zamanki ilişkileriyle şimdi ki bir mi? Zoro'nun, Usopp olayında kızma nedeni işin ucunda düello olması, Usopp'un vurmasına kızmıyor. Luffy'nin, Sanji'ye karşılık vermeme nedeni de bu. O zaman için benzer bir durumun olmayacak diye tayfaya söz vermişti. Yoksa Luffy döve döve de getirmesini bilirdi.Zoro Luffyi keserim değil de kendimi keserim demiyo muydu?
Sonuçta yaptı ve biz bunu gömüyoruz. Ben bir sorun görmüyorum.Yok saymıyorum, Oda'yı eleştiriyorum, sen Sanji'nin o hareketlerinin gerçekten adamın karakteriyle uyuştuğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum.
devamkeSonuçta yaptı ve biz bunu gömüyoruz. Ben bir sorun görmüyorum.
Bu Arc.'tan önce bizim götü boklu tayfamız yonkou deyince "Teq atarim moruq" havasindaydi.Sanji reisle beraber yonkounun ne demek oldugu tam olarak anlasildi.Zaten arc boyunca millet Luffy'ye "Yonkounun karsisindayiz bu diger adamlara benzemiyor alirlar aklini" gibi seyler dedi.İyide sen bu yola yonkoularla savaşma niyetiyle gidiyorsun zaten. Neyin kafası ki bu?
Benimki Kaidoyla baş edebilecek bir adam bile halkı için bir şey yapamadı, Sanji napabilrdi diye bi örnekti. Neyse ikimiz de fikir değiştirmicezDeli raporu alıp yaptıklarını yok sayak madem.