Üye silindi 1004
Ne bileyim ben her dönem değişiyor ruh halim.Dressrosa döneminden o
Evet Oda bi gecede tayfasız bıraktı bizi.Oda bir gecede hasret bırakmış sizi.
Ne bileyim ben her dönem değişiyor ruh halim.Dressrosa döneminden o
Evet Oda bi gecede tayfasız bıraktı bizi.Oda bir gecede hasret bırakmış sizi.
Hadi hadi itiraf et o dönemde ne manga ne anime oralarda değildi. 2015'de baya baya Sanji fanıymışsın işte ZehahahaGençler o dönemin çetin şartlarınız bilmez. ID ve Marineford sürüyordu üstüne Ace'in borderline psikolojik problemlerini anlatan flashbackler geldi... Tayfayı görebilmek için karneyle sıraya giriyorduk. Dönemin şartlarına göre değerlendirmek lazım.
Bence senin gibi bir okuyucunun kendisiyle barışmasını isterdi herhalde. Nefret büyük baya.Ayrıca 9 küsur yıl önce Sanji'ye yazdığım küfürlü blog yazısı var Sanji fanı değildim.
O blog hala duruyor mu.Ayrıca 9 küsur yıl önce Sanji'ye yazdığım küfürlü blog yazısı var Sanji fanı değildim.
Duruyor geçen gün atmıştı galiba @Millennium Wizard ya da @William cuttingO blog hala duruyor mu.
Değilim yahu değilim. Blog var.Hadi hadi itiraf et o dönemde ne manga ne anime oralarda değildi. 2015'de baya baya Sanji fanıymışsın işte Zehahaha
Nefret estetik bir duygudur.Bence senin gibi bir okuyucunun kendisiyle barışmasını isterdi herhalde. Nefret büyük baya.
Bu saatten sonra seni değil William'ım blog kanıtı sör William Shakespeare bile kurtaramaz. Git gel yaşamışsın ama 2015'de ağır Sanji fanıymışsın işte. Ve mesajlarından bugünki haline gelme sebebinin de Sanji'ye duyduğun özlem olduğu net anlaşılıyor. Belgeleriyle ispat ettikDuruyor geçen gün atmıştı galiba @Millennium Wizard ya da @William cutting
Değilim yahu değilim. Blog var.
Nefret estetik bir duygudur.
Sanji savunmayacağız da kimi savuncazForum hayatımda kızların toplanıp Sanji’yi savunduğunu gördüm ya forum kapansa üzülmem.
Ma Girls
Nereden bulabilirim?Ayrıca 9 küsur yıl önce Sanji'ye yazdığım küfürlü blog yazısı var Sanji fanı değildim.
Foruma söven de sendin değil mi?Ayrıca 9 küsur yıl önce Sanji'ye yazdığım küfürlü blog yazısı var Sanji fanı değildim.