önce marcoyla baslayalım; adam amiral gücünde görebilecegimiz serideki nadir karakterlerden biri daha neyini tartısıyoruz bir kere hiç anlamadım.hayır e.oda adama op tarihinin en muazzam savunmasını,logialardan bile daha nadir mistik zoanı vermiş.üstüne birde ne vericekti,ace gibi ateş mi kullanıcaktı.onuda yapsa amirallerin hepsinden üstün olurdu.adamın saldırı gücü tamam dai funka,ryusei kazan gibi yıkıcı degil ama bire bir dövüslerde yeterli,zaten fiziksel gücünü tartısmak yersiz,anladıgım kadarıyla bir cok kişi yıkıcı,tahrip edici saldırı gücü olsun istiyor.ama onuda varseydi azcık mantıklı düsünün haksızlık olmazmıydı...bu adam zaten ölümsüz sayılır.düsünün yenmek için kizaru ve onigumo beraber calıstı.o yıkıcı güc yıkıcı güc dediginiz adamlar anlık yaralanmalar haric marcoya hiç bir sey yapamadı.e.odada tasarlarken gücünü kıstı işte,aynı jozunun bir kolunu aldıgı gibi.dikkat edersek iki sag ve sol kolları wbnin inanılmaz savunma güclerine sahipler.burdaki yanılgı savunma güclerinin fazlalıgını göz ardı etmemiz.bu adam tekmesine haki ekleyip,kizaru ve aokijiyi ucuruyorsa allahtan daha ne istesin,sanji gitsin bir tekme atsın bakalım aok yada kizaru sallıcakmı
sonra smoker ; luffy su an smokerı cok fena döver,asagı yukarı smokerda bunun farkındadır.ama sanji için henüz erken en fazla zoroda sanjide,smokera denktir,ha bir arc sonra asarlar ama su an için degil.bir kere bizimkilerin hakisi tırt,skypieda mantra kullanan satori gibiler.luffy bile kendininkini yeterli görmüyor,ki onu egiten adam haki profesörü.sonra zaten smoker denen adam yeni dünyada hayatta kalmıs.grand lineda degil.daha yeni gelen korsanlara hemen yenilmesini beklemeyin.denk deseler anlarım ama mantıgım kabul etmiyor.zoronun pound hou saldırıları ve tatsumakisinde olusan enerji dalgalarına haki eklemesi mümkün degil,seride bir tane örnegi yok.yakına gelip smokerı oda savunma yapmazsa juttesiyle, kesmesi lazım.ama bu adam caribou degilki.sadece lawa yenildi ondada elinden geleni yaptı.ben anlamıyorum forum bu lawı ne sanıyor.su an law luffyden sonraki en güclü nova ve o gücle,roomun içinde sanjiyide zoroyuda yener zaten.beden gücleri nerdeyse eşittir.zoro su an smokerdan daha dayanıklıdır tamam ama tüm nüansları katınca zoronun gücüne hayran olmama ragmen smokerı yenmesini beklemiyorum.belki yıkıcılıkta hatta fiziksel güctede smokerdan üstünde olabilirler bilemeyiz ama hersey hesaba katılınca en fazla denk olacaklarını düsünüyorum.e.oda smokerı law ve luffyle muhatap ediyor,siz smokerı sanjiye yendiriyorsunuz.(bakın zoro demedim
) sonuc sanji vergoyu yenerse karsı taraf haklı,ama tam tersi olursa bizimkiler koramirallere denk ama daha güclerini asmamıslar diyecegiz cünkü kaptan olan luffy bile su an doflamingo ve mihawk gibi iki shicbukaiden sonra gelir ancak amiral gücünün altında durumda