Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Saldırı Gücü

Uçan_Terlik

Oda öyle bir amiral imajı çizdi ki gözümüzde şahsen 6 stil kullanan ortalama bir paramecia meyveye sahip birisi amiral olsa sie lan ordan derim adama.Hepsi aşırı yıkıcı yok edici parçalayıcı insanlardı bundan aşağısı daha kurtarmaz.

Alex Louis Armstrong

Marco'nun tekmesiyle Sanji'nin birmi bana kalırsa sanji'ninki daha yüksek tahribattadır . Marco tekbir saldırı yaparken pençeyle , Sanji form' yapıp tekmeliyor . Tamam Marco tecrübesinden kazanıyor . Yıllarda Yeni Dünyada güç ve tecrübe kazanmış adamlar . Ama Marco'nun tekmesiyle Sanji'nin tekmesine bir demeyin sanji sırf bacaklarıyla dövüşüyor . Sanji'nin tekmesi alır derim ben .

Soytarii26

Ben bu adamları hiç bir zaman yetersiz görmedim. Savaşlarda stamina önemli bi şeydir bence ki bu Marco'da sınırsıza yakın Smoker ise hakide master yapıcak diye düşünüyorum ben. Garp gibi hızlı ve haki ustası birine neden dönüşemesin..

TheCrux

doğru bir konuya değinmişsin saldırı güçleri 0 değil fakat ben smokerın sanji ve zoroyu alt edebileceğini düşünmüyorum Augerın meyve kullanıcıları meyvesine çok güvenir sözüne katılıyorum zoro ve sanji dokunabildiği taktirde çok rahat alt eder smokerı ama marco tabiiki farklı bir kategoride

önce marcoyla baslayalım; adam amiral gücünde görebilecegimiz serideki nadir karakterlerden biri daha neyini tartısıyoruz bir kere hiç anlamadım.hayır e.oda adama op tarihinin en muazzam savunmasını,logialardan bile daha nadir mistik zoanı vermiş.üstüne birde ne vericekti,ace gibi ateş mi kullanıcaktı.onuda yapsa amirallerin hepsinden üstün olurdu.adamın saldırı gücü tamam dai funka,ryusei kazan gibi yıkıcı degil ama bire bir dövüslerde yeterli,zaten fiziksel gücünü tartısmak yersiz,anladıgım kadarıyla bir cok kişi yıkıcı,tahrip edici saldırı gücü olsun istiyor.ama onuda varseydi azcık mantıklı düsünün haksızlık olmazmıydı...bu adam zaten ölümsüz sayılır.düsünün yenmek için kizaru ve onigumo beraber calıstı.o yıkıcı güc yıkıcı güc dediginiz adamlar anlık yaralanmalar haric marcoya hiç bir sey yapamadı.e.odada tasarlarken gücünü kıstı işte,aynı jozunun bir kolunu aldıgı gibi.dikkat edersek iki sag ve sol kolları wbnin inanılmaz savunma güclerine sahipler.burdaki yanılgı savunma güclerinin fazlalıgını göz ardı etmemiz.bu adam tekmesine haki ekleyip,kizaru ve aokijiyi ucuruyorsa allahtan daha ne istesin,sanji gitsin bir tekme atsın bakalım aok yada kizaru sallıcakmı :D

sonra smoker ; luffy su an smokerı cok fena döver,asagı yukarı smokerda bunun farkındadır.ama sanji için henüz erken en fazla zoroda sanjide,smokera denktir,ha bir arc sonra asarlar ama su an için degil.bir kere bizimkilerin hakisi tırt,skypieda mantra kullanan satori gibiler.luffy bile kendininkini yeterli görmüyor,ki onu egiten adam haki profesörü.sonra zaten smoker denen adam yeni dünyada hayatta kalmıs.grand lineda degil.daha yeni gelen korsanlara hemen yenilmesini beklemeyin.denk deseler anlarım ama mantıgım kabul etmiyor.zoronun pound hou saldırıları ve tatsumakisinde olusan enerji dalgalarına haki eklemesi mümkün degil,seride bir tane örnegi yok.yakına gelip smokerı oda savunma yapmazsa juttesiyle, kesmesi lazım.ama bu adam caribou degilki.sadece lawa yenildi ondada elinden geleni yaptı.ben anlamıyorum forum bu lawı ne sanıyor.su an law luffyden sonraki en güclü nova ve o gücle,roomun içinde sanjiyide zoroyuda yener zaten.beden gücleri nerdeyse eşittir.zoro su an smokerdan daha dayanıklıdır tamam ama tüm nüansları katınca zoronun gücüne hayran olmama ragmen smokerı yenmesini beklemiyorum.belki yıkıcılıkta hatta fiziksel güctede smokerdan üstünde olabilirler bilemeyiz ama hersey hesaba katılınca en fazla denk olacaklarını düsünüyorum.e.oda smokerı law ve luffyle muhatap ediyor,siz smokerı sanjiye yendiriyorsunuz.(bakın zoro demedim :D ) sonuc sanji vergoyu yenerse karsı taraf haklı,ama tam tersi olursa bizimkiler koramirallere denk ama daha güclerini asmamıslar diyecegiz cünkü kaptan olan luffy bile su an doflamingo ve mihawk gibi iki shicbukaiden sonra gelir ancak amiral gücünün altında durumda ;)

Roronoa Zoro

Zoro Smoker'ı yener diyenler, Zoro vs Law konusunda hangi şıkka oy verdi acaba, çok merak ediyorum..
Eline saglık Marco. Ama boşa gitmiş. Altın semer misali herkes kafasını yaşamaya devam ediyor.

Roronoa Zoro

Şaşırdığımı söyleyemem. Sanji Vergo'yu alsa bile Smoker'ı alır diye bir şey yok..

Marco bizzat yeni dünyanın en güçlü imparatorunun sağ kolu adamın adı var çok güçlüdür zaten Amiral ile kıyasıya kapışacak adam meyvesi defansif yönten çok iyi gücü kabul edilmeli

Smoker benim öngürümce Law ve Luffy gibi karakterlerin gücünün göstermek için sürülen bir karakter seri rolü vardır azımsanamaz ama Luffy ve Law gibi adamlar her daim öndedir.
Smoker'ın Luffy dışında net bir galibiyeti yoktur
Hancock-yenildi
Law-yenildi
Croco-arabasta'ı terketti

Law hileyle felan yada bir anlık dalgınlıkla yenmedi Smoker pata küte daldı tecrübesizliğinden Law'da tek hamlede kalbini söktü eğer Law insafsız biri olsa Smoker orada sonsuza dek ölmüştü bu ne demek yeni dünyada daha yetersiz biri.
Aynı şekilde Zoro ve Sanji Smoker'ı yener diyorum vurabiliyorlar ve güçlerinin daha sadece bir kısmını gördük o bir kısmıyla Wadatsumi gibi bir devi Hell Memories gibi bir saldırıyla al aşşağı eden adamdır Sanji o büyüklükte bir Ozz'a kaç koramiral girdi sonuç?
Sanji ve Zoro artık bir koramiralden güçlüdür.

marco konusunda çok haklısın.sanji bir koramiral olan vergoya tekme attı uçuramadı.marco amirali uçurmasına rağmen saldırı gücü yetersiz deniyor anket açsak marco mu daha güçlü saldırılar yapıyor sanji mi diye forumun yarısı sanjiye oy verir.smoker konusunda ise gerçekten saldırı yönünden zayıf bir karakter.yeni dünyaya kadar gelmesi güçlü olduğu için değil logia olduğu için eğer smoker paramecia bir meyve yemiş olsaydı luffy onu loguetowna kaldırım taşı yapardı.
seçici okuyucuya tam bir örneksin işine geleni anla işine gelmeyeni kendi düşüncende devam et tebrikler:alkis:

seçici okuyuculuktan bahseden kişinin cümlenin ortasından lafları alması düşündürücü
sildim tamam ama hala ilk yorumumun arkasındayım smoker öyle zayıf dencek bir karakter değil o kadar şey okuyup sonra smokera bu konu altında zayıf demek marco kardeşimizin emeğine saygısızlık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık