İşte olmadı çünkü hep Luffy karşısında avantajlı durumdaydı. Çıktığı ilk has müsabakada da verdi law ayarı.Başka ne yenilgisi oldu?
İşte olmadı çünkü hep Luffy karşısında avantajlı durumdaydı. Çıktığı ilk has müsabakada da verdi law ayarı.Başka ne yenilgisi oldu?
Yahu yenildi kabul ediyorum biliyorum ama bir yenilgi aldı diye ezik damgası alması benim kabul etmediğim noktaİşte olmadı çünkü hep Luffy karşısında avantajlı durumdaydı. Çıktığı ilk has müsabakada da verdi law ayarı.
Smoker fiziksel olarak hep ezik görürürdü. 2y nin ardından millet birşeyler bekliyordu. Ama fazla birşey olmadı. Bu yüzden iyice ezik durumuna düştü bizimkilerin yanında.Yahu yenildi kabul ediyorum biliyorum ama bir yenilgi aldı diye ezik damgası alması benim kabul etmediğim nokta
yapama adam en az 1,5 yıldır yeni dünyada, üstene belli yaralarda var, bu adam saten rahat duran biri değil bolbol korsan avlamıştır yoksa nasıl kor olsun yani sadede gelirsek hakili, hakisiz bolca vs yapmış, sende emre adamı sevmiyorsun diye facetekilere davrandığın gibi davranmaİşte olmadı çünkü hep Luffy karşısında avantajlı durumdaydı. Çıktığı ilk has müsabakada da verdi law ayarı.
Smoker'a güçsüz demiyorum ama çok aşırı bir gücüde yok benceyapama adam en az 1,5 yıldır yeni dünyada, üstene belli yaralarda var, bu adam saten rahat duran biri değil bolbol korsan avlamıştır yoksa nasıl kor olsun yani sadede gelirsek hakili, hakisiz bolca vs yapmış, sende emre adamı sevmiyorsun diye facetekilere davrandığın gibi davranma