Prenses Sakazuki deriz artık. İsmine yakıştı da...Yakında darbe girişiminde bulunacaktır fakat öldürülür veya sonrasında Luffy tarafından kurtarılır.
Prenses Sakazuki deriz artık. İsmine yakıştı da...Yakında darbe girişiminde bulunacaktır fakat öldürülür veya sonrasında Luffy tarafından kurtarılır.
O zaman Garp da kuçu kuçu, Mihawk da kuçu kuçu, alayı kuçu kuçu.Sonuçta onların altında mı? Öyle. Gidip bir kutsal ejderi delebilir mi?
Yahu bu nasıl kafa ? Zoro da Luffynin altında ama size göre neler neler.Samimi olun.Sonuçta onların altında mı? Öyle. Gidip bir kutsal ejderi delebilir mi?
O adalet en çok kime yarıyor acaba?O zaman Garp da kuçu kuçu, Mihawk da kuçu kuçu, alayı kuçu kuçu.
Adam durduk yere niye gitsin kendini öldürtsün, tek başına ne yapsın? Görevini yaparak adalete hizmet ediyor, kutsallara değil.
Halka.O adalet en çok kime yarıyor acaba?![]()
Aynen öyle.Halka.
Hangi adalete? Hani şu nişanlısı olan hemşire’yi istediği an karısı yapan adamların başında olduğu adalet mi? Bir de halka yarıyor demişsin hahaha.O zaman Garp da kuçu kuçu, Mihawk da kuçu kuçu, alayı kuçu kuçu.
Adam durduk yere niye gitsin kendini öldürtsün, tek başına ne yapsın? Görevini yaparak adalete hizmet ediyor, kutsallara değil.
Asıl bu nasıl kafa? Luffy kötü biri değil. Onu geçtim diğer korsanlar gibi olup kötü olsa, Zoro’nun ben adaletim diye iddiası mı var? İkisi aynı şey mi? Adam adaletten bashediyor ama en adaletsiz kansız kişilerin tepede olduğu sisteme hizmet ediyor hem de doğrudan geç bu işleri.Yahu bu nasıl kafa ? Zoro da Luffynin altında ama size göre neler neler.Samimi olun.
Bunun iki katı ve texas, asya karışımı hali.Reis ne kadar karizmatik ya...
![]()
Yahu Denizciler korsan avlıyor korsan.İyilik ve kötülüğü de karar veriyor yahu.Adamın adaleti korsanlar ölsün.Öldürüyor da.İyi korsan yoktur,Polyana bakış açısı vardır.Hangi adalete? Hani şu nişanlısı olan hemşire’yi istediği an karısı yapan adamların başında olduğu adalet mi? Bir de halka yarıyor demişsin hahaha.
Asıl bu nasıl kafa? Luffy kötü biri değil. Onu geçtim korsan olup kötü olsa, Zoro’nun ben adaletim diye iddiası mı var? İkisi aynı şey mi? Adam adaletten bashediyor ama en adaletsiz kansız kişilerin tepede olduğu sisteme hizmet ediyor hem de doğrudan geç bu işleri.