Saka'nın gücüne laf eden yok canım adam güçlüSize de amiral begendirmeyoz. Hadi hükümet kötü de Akainu napti?
Teach görünce kuyruğunu kistirip kaçıyor. Böyle bir etkisi var işte.![]()

Saka'nın gücüne laf eden yok canım adam güçlüSize de amiral begendirmeyoz. Hadi hükümet kötü de Akainu napti?
Teach görünce kuyruğunu kistirip kaçıyor. Böyle bir etkisi var işte.![]()
Bu yüzden mi 10 gün savaştı Punk Hazard'da?Aokiji fili amirali olsa Akainu onun emirine de girerdi. Işte öyle bir insan Akainu
Yetki için savaştı. Kaybetse amiral olurdu. Kazandı filo amirali oldu. Ne alaka?Bu yüzden mi 10 gün savaştı Punk Hazard'da?
Fuji gelsij düzgün sistem koysun, ilk Akainu onaylar.Saka'nın gücüne laf eden yok canım adam güçlüAma sonuçta kafasını eğip işine bakıyor. Ve Kutsal ejderlerin emri altındalar daha ne olsun. Eğer çok adamsa Fuji ile ele ele verip düzeni değiştirmesine yardım etsin
![]()
Fuji reis de Saka'ya gayet atarını yaptı onu da unutma lütfenFuji gelsij düzgün sistem koysun, ilk Akainu onaylar.
Akainu güçlü demek istemedim. Akainuyu gören korkuyor dedim. Teach misal. Lakin Fujiye Dof atar yapıp durdu.![]()
Yav Aokiji'nin Filo Amirali olmasını istemediğinden böyle bir savaş olmadı mı? Bu yüzden Aokiji'ye Filo Amirali olmak icin meydan okumadı mi?Yetki için savaştı. Kaybetse amiral olurdu. Kazandı filo amirali oldu. Ne alaka?
Fuji gelsij düzgün sistem koysun, ilk Akainu onaylar.
Akainu güçlü demek istemedim. Akainuyu gören korkuyor dedim. Teach misal. Lakin Fujiye Dof atar yapıp durdu.![]()
@OverLordRyokugyu'yu henüz görmedik.Fuji Akainu'dan güçlüyü nerden çıkardın merak ettim
Hayır. Yüksek rütbe Akainu dedi, Sengoku Aokiji dedi. Erkek gibi kapistilar. Sonuç Akainu. Kaybetse gene Akainu altına girer.Yav Aokiji'nin Filo Amirali olmasını istemediğinden böyle bir savaş olmadı mı? Bu yüzden Aokiji'ye Filo Amirali olmak icin meydan okumadı mi?
Klavye delikanliligi oFuji reis de Saka'ya gayet atarını yaptı onu da unutma lütfen
Dof'un halini gördük şimdi hapislerde çüreyecek atar yapsa ne olur. Fuji o olaydan istediklerini aldı![]()
Buna kesinlikle inanıyorum.Aokiji fili amirali olsa Akainu onun emirine de girerdi. Işte öyle bir insan Akainu
Yüz yüze de yapar reis onurlu bir adam oKlavye delikanliligi oYüzyüze zor. Kafan yarıya iniyor sonra
Dofu kim paket etti? Luffy.
Halki kim korudu? Luffy.
Kim ovuluyor? Fuji. Alla alla![]()
Yapar yapar. Yapar da işte sonra pişman olur.Yüz yüze de yapar reis onurlu bir adam o
Ama adam alttan alttan ön ayak oldu Luffy'e![]()