Hahaaha anladım tamamXD
Shichilerin lakabı heralde. Görüyorum her yerde bu köpek lafını . Ondan dedim :d
Hahaaha anladım tamamXD
Shichilerin lakabı heralde. Görüyorum her yerde bu köpek lafını . Ondan dedim :d
Korsan çok. Böyle kötü insanları ısıracak birileri lazım.Halk için değil kendi onuru için
Halkı için durmadan çalışan, gece rahat uyuyabilmemizi sağlayan çok saygıdeğer Akainu beyler.One Piece dünyasındaki masum halk için köpek olmak Akainu için bir şereftir.
Bu halka masum deniz kızı Camie ve Zoro'nun, kutsal ejderi kesmeye yeltendiği yerde, Kutsal ejder tarafından zorla alınan Nişanlısı olan hemşire kızcağız dahil mi?One Piece dünyasındaki masum halk için köpek olmak Akainu için bir şereftir.
Onlar teferruat. Luffynin hapisten kaçırdığı kapkacci, tecavüzcü ,hırsız adamlara say. Luffy kötü biri mi yapar bu?Bu halka masum deniz kızı Camie ve Zoro'nun, kutsal ejderi kesmeye yeltendiği yerde, Kutsal ejder tarafından zorla alınan Nişanlısı olan hemşire kızcağız dahil mi?
Luffy, ben adaletin temsilciyim demiyor ama. Orada bu kötü şu kötü diye ayıramaz adam. Ama korsan olmasına rağmen masum kimsenin canını yakmayı bırak, adam bir de Schiliğe yani denizcilere sığınarak istila edilen yerleri kurtardı aynı şey değil o yüzdenOnlar teferruat. Luffynin hapisten kaçırdığı kapkacci, tecavüzcü ,hırsız adamlara say. Luffy kötü biri mi yapar bu?
Akainu sayesinde mutlu olan, kendini güvende hisseden insanlar:Halkı için durmadan çalışan, gece rahat uyuyabilmemizi sağlayan çok saygıdeğer Akainu beyler.
Akainu da sistemden memnun değil ama elinden geldiği kadarıyla çoğunluğun faydasına çalışıyor. Azınlıkta kalan şanssız kısım var maalesef.Bu halka masum deniz kızı Camie ve Zoro'nun, kutsal ejderi kesmeye yeltendiği yerde, Kutsal ejder tarafından zorla alınan Nişanlısı olan hemşire kızcağız dahil mi?
Viviye yapılanı unutup, Crocodile salmadi mi?Luffy, ben adaletin temsilciyim demiyor ama. Orada bu kötü şu kötü diye ayıramaz adam. Ama korsan olmasına rağmen masum kimsenin canını yakmayı bırak, adam bir de Schiliğe yani denizcilere sığınarak istila edilen yerleri kurtardı aynı şey değil o yüzden
Saka bence gayet işine bakıyor güzel güzel. Asıl memnun olmayıp adamlık yapan Fujitora amcamız adam adamAkainu da sistemden memnun değil ama elinden geldiği kadarıyla çoğunluğun faydasına çalışıyor. Azınlıkta kalan şansız kısım var maalesef.