Ya sevmişim g.t biti kadar kıymeti olmayan erleri. Senin verdiğin de örnek şimdi. Adam amiraline söz geçiremiyor. Bunu erle bir mi tutuyorsun ?Sengokuyu da gördük. ArlongParkda rüşvet alan askerler..
Ya sevmişim g.t biti kadar kıymeti olmayan erleri. Senin verdiğin de örnek şimdi. Adam amiraline söz geçiremiyor. Bunu erle bir mi tutuyorsun ?Sengokuyu da gördük. ArlongParkda rüşvet alan askerler..
Diyorum ya adam korsan. Bizim tayfa aşırı iyi sadece. Bu demek değil ki her şeyi doğru yapacaklar. Onların kahraman olma gibi bir sorumluluğu ve iddiası yok. Ama denizcilerin var. Sözde iyiler miş de adaletler miş de bak bak bakViviye yapılanı unutup, Crocodile salmadi mi?
O 2 yıl nerden bilecen Viviyi oldurmeyecgini :d
Size de amiral begendirmeyoz. Hadi hükümet kötü de Akainu napti?Diyorum ya adam korsan. Bizim tayfa aşırı iyi sadece. Bu demek değil ki her şeyi doğru yapacaklar. Onların kahraman olma gibi bir sorumluluğu ve iddiası yok. Ama denizcilerin var. Sözde iyiler miş de adaletler miş de bak bak bak
Sakin Tutmam tabii. Coby de mesela gözümde değersizYa sevmişim g.t biti kadar kıymeti olmayan erleri. Senin verdiğin de örnek şimdi. Adam amiraline söz geçiremiyor. Bunu erle bir mi tutuyorsun ?
Ne kadar mutlular. Rahat uyuyorsak onların 7 24 emeği sayesindedir. VarolsunlarAkainu sayesinde mutlu olan, kendini güvende hisseden insanlar:
Akainu da sistemden memnun değil ama elinden geldiği kadarıyla çoğunluğun faydasına çalışıyor. Azınlıkta kalan şanssız kısım var maalesef.
Aokiji fili amirali olsa Akainu onun emirine de girerdi. Işte öyle bir insan AkainuMazbatasını kendi hakkıyla Wb'nin yüzünden almıştır. İşte böyle bir adamdır.
Aynen öyle. Bazıları gibi Roger'dan bir şeyler beklememiştir. Hele oğlundan asla. : ) Reisi bıraksalar hepsine delik açacak, ama izin veren yok.Aokiji fili amirali olsa Akainu onun emirine de girerdi. Işte öyle bir insan Akainu
Saka'nın gücüne laf eden yok canım adam güçlü Ama sonuçta kafasını eğip işine bakıyor. Ve Kutsal ejderlerin emri altındalar daha ne olsun. Eğer çok adamsa Fuji ile ele ele verip düzeni değiştirmesine yardım etsinSize de amiral begendirmeyoz. Hadi hükümet kötü de Akainu napti?
Teach görünce kuyruğunu kistirip kaçıyor. Böyle bir etkisi var işte.
Bu yüzden mi 10 gün savaştı Punk Hazard'da?Aokiji fili amirali olsa Akainu onun emirine de girerdi. Işte öyle bir insan Akainu
Yetki için savaştı. Kaybetse amiral olurdu. Kazandı filo amirali oldu. Ne alaka?Bu yüzden mi 10 gün savaştı Punk Hazard'da?
Fuji gelsij düzgün sistem koysun, ilk Akainu onaylar.Saka'nın gücüne laf eden yok canım adam güçlü Ama sonuçta kafasını eğip işine bakıyor. Ve Kutsal ejderlerin emri altındalar daha ne olsun. Eğer çok adamsa Fuji ile ele ele verip düzeni değiştirmesine yardım etsin