Teach shichi değil miydi? Köpeğin köpeği mi oluyor böylece?Hükümet köpeğimi belli değil o daha onu diyorum gerçi teache katılmış heralde
Teach shichi değil miydi? Köpeğin köpeği mi oluyor böylece?Hükümet köpeğimi belli değil o daha onu diyorum gerçi teache katılmış heralde
O zaman hoş geldin bro hahaahTeklif sendense hemen geliyorum
Yaw ben Akainu sevdigimden değil. Sırf şu PatatAce ve yarım suratı öldürdü diye şundan nefret edilmesi Adama gereksiz yuklenilmesi. Bunun dışı laf atana tamamdır :d
Çok abartılı sevmem zaten amiralleri. Lakin şu saçma şekilde görevi üzerinden gomulmesi hoşuma gitmiyor.
hükümet köpeği sadece nefretten doğan bi laf.bi emir komuta sistemi var.Mesela biz kültür bakanı olursak veya normal bir öğretmen olursak okul müdürünün veya cumhurbaşkanının köpeği mi oluyoruz? Bir sistem var ve bu Yonkoularda da var.Amirallerin hepsi öyle inkar eden yok.
sağlam adam ama Doflamingo'ya engel olmalıydı.bu onun eksisi olduFujitora gibi adam daha op evrenine gelmedi.
Teach yonko artık geçti köpekliği.Teach shichi değil miydi? Köpeğin köpeği mi oluyor böylece?
Kendi istegiyle duran var. Onu ayırt etmek lazım. Marco'lar zorunlu değil. Wb' tutmuyor. Amiraller'de öyle. Amiralleride tutan yok.hükümet köpeği sadece nefretten doğan bi laf.bi emir komuta sistemi var.Mesela biz kültür bakanı olursak veya normal bir öğretmen olursak okul müdürünün veya cumhurbaşkanının köpeği mi oluyoruz? Bir sistem var ve bu Yonkoularda da var.
Tüm yonkolarda kumandanlık sistemi var.He sen köpek diyosan bende rahatça Marco'ya WB'nin köpeği veya Beckman'a Shanks'ın köpeği derim.
Nasıl geçti? Teach, Law ve Jinbei kopeklikten emekli mi oldu? Hani tüm shichilere diyorduk. Sadece Mihowka mı özel?Teach yonko artık geçti köpekliği.
Sengokuyu da gördük. ArlongParkda rüşvet alan askerler..Akainu otoritermiş gibi gözüküp otorite kuramayan biri. Yanında Kizaru gibi sadık bir gevşek olmasa denizci kurumu hepten çökerdi. Kizaru'ya dua etsin.