Kutuphanedekiler evet. Ya digerleri?Oharada ki ler mi? Onlar Robin’e iyi davranmıyorlarmıydı yav?
Gemiyi bombardimana tutarak Robine yapılan saygısızlık Akainusan tarafindan önlendi. Robinimi üzen Akainu tarafından vurulur
Kutuphanedekiler evet. Ya digerleri?Oharada ki ler mi? Onlar Robin’e iyi davranmıyorlarmıydı yav?
Ama kütüphanede ki lerde öldü Robine de, Aokiji yardım etti. O da artık denizci değil zaten adam olanlar ayıklanıyor işte. Denizci oluşumu başlı başına adi insan dolu. Aralarında bir kaç kişi hariç tabiKutuphanedekiler evet. Ya digerleri?
Gemiyi bombardimana tutarak Robine yapılan saygısızlık Akainusan tarafindan önlendi. Robinimi üzen Akainu tarafından vurulur
Kütüphane boşver. Mühim olan Robinin intikamı alındı :dAma kütüphanede ki lerde öldü Robine de, Aokiji yardım etti. O da artık denizci değil zaten adam olanlar ayıklanıyor işte. Denizci oluşumu başlı başına adi insan dolu. Aralarında bir kaç kişi hariç tabi
Amirallerin hepsi öyle inkar eden yok.adamın hiç hükümet köpekliğini görmedim.neye göre diyolar bunu bilmiyorum.Diğer amiraller adalet savaşçısı ama hükümete racon kesen akainu köpek.
karakteri sevmediklerinden türlü türlü şey yüklüyorlar.
Kizaru da maymun, aokiji bilinmez fuji iyidirGorosei'ye racon kesen Akainu mu Hükümet köpeği?
Kizaru Aokiji fln normal Akainu gelince köpek
Fujitora gibi adam daha op evrenine gelmedi.Kütüphane boşver. Mühim olan Robinin intikamı alındı :d
Ayrıca Aokiji, Saulu öldürmüyor mu? Bunu neden es geçiyorsun eyy Bushido. Akainu olsa o da izin verirdi gitmesine. vermez mi?
Denizcilerin başında Aokiji olsa neyse de Fujitora olursa o ülke batar. Korsanlara sempati duyarsan, acıma yetime durumuna dusersin.
Aokiji sülünKizaru da maymun, aokiji bilinmez fuji iyidir
Saka, Robini bırakmazdı. Aokiji de bence Saulu cezalandırmak zorundaydı. He Aokiji de melek değildir tabi kiKütüphane boşver. Mühim olan Robinin intikamı alındı :d
Ayrıca Aokiji, Saulu öldürmüyor mu? Bunu neden es geçiyorsun eyy Bushido. Akainu olsa o da izin verirdi gitmesine. vermez mi?
Denizcilerin başında Aokiji olsa neyse de Fujitora olursa o ülke batar. Korsanlara sempati duyarsan, acıma yetime durumuna dusersin.
Hükümet köpeğimi belli değil o daha onu diyorum gerçi teache katılmış heraldeAokiji sülün
Teklif sendense hemen geliyorumSaka, Robini bırakmazdı. Aokiji de bence Saulu cezalandırmak zorundaydı. He Aokiji de melek değildir tabi ki
Fuji’nin sempati duyduğu o çocuk nerede masum varsa yardım etti
Bence sen Saka’yı bırak Fuji’ye gel