Gerekçe : Insan öldürmek.(Masum insanları)Akainu niye impel down'a girsin?
Gerekçe : Insan öldürmek.(Masum insanları)Akainu niye impel down'a girsin?
Çünkü görevi olan korsanları yakalamayı yapıyor.Akainu niye impel down'a girsin?
Dragon da WB ve Ace'yi infaz etti diye Akainu hater'ı olmuş.![]()
Bunun yanında kaç kişiyi kurtarmış birisi o. Sengoku ve Garp'ı saymazsak en esaslı denizci bu adam.Gerekçe : Insan öldürmek.(Masum insanları)
Filler bu.Hükümet yetkilileri bile şaşırıyor. Adam kafasına göre oldürme degil de nedir bu eylem? Aokiji de sasiriyor.![]()
Ohara halkinin gecmis hakkinda bilgi sahibi olmasindan dolayi katliama ugramasina hak veriyorsun peki bunu bilen gorosei ve kutsal ejderler neden yasiyor?Kim biliyorsa kaldir ortadan.Ama dedigim gibi adaleti kendi islerine geldigi gibi yonttuklari icin sistemleri bozuk diyoruz.Bu sistemin tutarli savascilari neyi savunuyor neyi koruyor diyorum?Ohara olayında kimse kusura bakmasın net olarak haklıydı. O gemide, gemide olmaması gereken tek bir kişi olsa bile hükümetin işi zora düşerdi. Akainu'yu seversiniz sevmezsiniz ama net olarak tutarlı bir karakterdir.
Şu Ace mevzusuna gelince her ne kadar üzülsemde Akainu kadar sevinmişimdir öldürülmesine. Wb ve tayfası gitme etme diyor halen diklik yapıp gidiyor. Başka ne beklersin.Wb ye gelince sevsemde, Akainu orda görevini yapıyor ona da bir sorunum yok. Korsan istediği kadar öldürsün umrumda olmaz. Fujitora mevzusuna gelince sengoku'da ona izin verdiği için onu da suçlayalım ne dersin? Isho'ya laf ediyor da niye Sengoku'ya gıkını dahi cıkaramıyor?Filler bu.
Kizaru da çok korsanın kaçmasına izin verdi, Akainu da verebilir duruma göre. %100 iyi ve tutkulu karakter bulmak zor.Şu Ace mevzusuna gelince her ne kadar üzülsemde Akainu kadar sevinmişimdir öldürülmesine. Wb ve tayfası gitme etme diyor halen diklik yapıp gidiyor. Başka ne beklersin.Wb ye gelince sevsemde, Akainu orda görevini yapıyor ona da bir sorunum yok. Korsan istediği kadar öldürsün umrumda olmaz. Fujitora mevzusuna gelince sengoku'da ona izin verdiği için onu da suçlayalım ne dersin? Isho'ya laf ediyor da niye Sengoku'ya gıkını dahi cıkaramıyor?
İnsanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı. Hikayenin sonunda yetki sahibi bir çok isim en iyi ihtimalle oraya gidecek.Akainu niye impel down'a girsin?
Katliama uğramalarına hak vermiyorum, olaya Akainu gözünden bakıyorum. Adamın inandığı adalet bu ve geçmiş hakkında bilgi sahibi oldukları için yok edilmeleri normal. O gemiden tek kişi çıksa ve her şeyi anlatsa ne olurdu? Bunu bilen kutsal ejderlerin ve goroseilerin yaşamaya devam etmeleri bambaşka bir olay. Sıradan birinin bilmesiyle Gorosei'nin bilmesi aynı şey değil.Ohara halkinin gecmis hakkinda bilgi sahibi olmasindan dolayi katliama ugramasina hak veriyorsun peki bunu bilen gorosei ve kutsal ejderler neden yasiyor?Kim biliyorsa kaldir ortadan.Ama dedigim gibi adaleti kendi islerine geldigi gibi yonttuklari icin sistemleri bozuk diyoruz.Bu sistemin tutarli savascilari neyi savunuyor neyi koruyor diyorum?