Hangi kahraman?Her evrene Sakazuki gibi bir kahraman lazım.
Hangi kahraman?Her evrene Sakazuki gibi bir kahraman lazım.
Seninle tartışmıştık Akainu'nun kahramanlığını. Döngüye girmeyelim tekrardan tartışarak.Hangi kahraman?
Biliyorum öylesine yazdım zaten.Seninle tartışmıştık Akainu'nun kahramanlığını. Döngüye girmeyelim tekrardan tartışarak.![]()
bende hiç zevk aldığını görmedim xdBiliyorum öylesine yazdım zaten.
Halen bu adamın kahraman olduğu kanıtlanmış değil. He bir şeyi kanıtlanmışsa insan öldürmekten zevk almasıdır.![]()
Forumun genel anlayışı Yonkou Sağ kolu>Amiral olduğu icin korktuğunu düşünen olması gayet normal bir durum olmasa anormal olarak nitelendirilmeli.Gerçkten WB ile kapışan Akainu ve Kizaru'nun Shanks ve Beckman'dan korktuğunu düşünen var mı hala?
bu yanlış ve cahilce düşünceyi kırmak çok zor.Amiral=Yonkou en doğru tabirdir.Forumun genel anlayışı Yonkou Sağ kolu>Amiral olduğu icin korktuğunu düşünen olması gayet normal bir durum olmasa anormal olarak nitelendirilmeli.
Bende Yonkou=Amiral diyorum. Ama Yonkou'nun hayvanımsı cüsselerde olması bir veya tık yuksek olmasini saglar ama Amiral'in Yonkou alacagi anlamina gelmez.bu yanlış ve cahilce düşünceyi kırmak çok zor.Amiral=Yonkou en doğru tabirdir.
Marco tekme atıyo,Beckman silah çekiyo fln sonra Sağ Kol Amiralden güçlü...![]()