Kesin bilgi yayalım.Sakazuki bile çocukluktan kılıç koklayarak bu seviyeye gelmiş.
Kesin bilgi yayalım.Sakazuki bile çocukluktan kılıç koklayarak bu seviyeye gelmiş.
Hakettiler. Benim Robinim bideneme neler yaptılar. Karma işte. Ettiğini bulursunBunu Ohara'daki tahliye gemisinde hayatını kaybeden yavrucaklara da söyle.
Bu bitiriciliği oradan geliyor demek.
Şaka bir yana dövme ve kılıç olayları Yakuza temasından dolayı.Akainu öyle tasarlanmış.Yakuzalar da bildiğim kadarıyla samuraylıktan gelişmiş birşey köken olarak.Çok farklı sayılmazlar yani.Ha samurayların geneli iyidir yakuzaların geneli kötüdür vs onu bilemeyeceğim o ayrı bir mevzu.Alayının menşei Wano.
Bunlar Wano'ya gidecek büyük ihtimalle. Ondandır bu göndermeler. Kizaru+Ryo ile birlikte. Fujitora'yla anlaşamıyorlar. Onu Reverie'de bırakır. Sen gelme lan ayı derŞaka bir yana dövme ve kılıç olayları Yakuza temasından dolayı.Akainu öyle tasarlanmış.Yakuzalar da bildiğim kadarıyla samuraylıktan gelişmiş birşey köken olarak.Çok farklı sayılmazlar yani.Ha samurayların geneli iyidir yakuzaların geneli kötüdür vs onu bilemeyeceğim o ayrı bir mevzu.
Her evrene Sakazuki gibi bir kahraman lazım.Zaman geçtikçe daha çok seviyorsun,öyle bir adam.
Hangi kahraman?Her evrene Sakazuki gibi bir kahraman lazım.
Seninle tartışmıştık Akainu'nun kahramanlığını. Döngüye girmeyelim tekrardan tartışarak.Hangi kahraman?
Biliyorum öylesine yazdım zaten.Seninle tartışmıştık Akainu'nun kahramanlığını. Döngüye girmeyelim tekrardan tartışarak.
bende hiç zevk aldığını görmedim xdBiliyorum öylesine yazdım zaten.
Halen bu adamın kahraman olduğu kanıtlanmış değil. He bir şeyi kanıtlanmışsa insan öldürmekten zevk almasıdır.