Savaşta onu yaptı savaşta bunu yaptı. Adam asker. Emir eri, belirli mevkiye gelene kadar üstü ne derse o, kaldı ki böyle olmasa bile rakibi zayıflatmak için elinden gelen herşeyi yapacaksın Tabiki de. Bu kadar duygusal yaklaşmak da ne bileyim.
Forumun genel anlayışı Yonkou Sağ kolu>Amiral olduğu icin korktuğunu düşünen olması gayet normal bir durum olmasa anormal olarak nitelendirilmeli.Gerçkten WB ile kapışan Akainu ve Kizaru'nun Shanks ve Beckman'dan korktuğunu düşünen var mı hala?
bu yanlış ve cahilce düşünceyi kırmak çok zor.Amiral=Yonkou en doğru tabirdir.Forumun genel anlayışı Yonkou Sağ kolu>Amiral olduğu icin korktuğunu düşünen olması gayet normal bir durum olmasa anormal olarak nitelendirilmeli.
Bende Yonkou=Amiral diyorum. Ama Yonkou'nun hayvanımsı cüsselerde olması bir veya tık yuksek olmasini saglar ama Amiral'in Yonkou alacagi anlamina gelmez.bu yanlış ve cahilce düşünceyi kırmak çok zor.Amiral=Yonkou en doğru tabirdir.
Marco tekme atıyo,Beckman silah çekiyo fln sonra Sağ Kol Amiralden güçlü...
Korktuğunu söyleyen görmedim ama çekindiğini söyleyebilirim. Eğer üstüne gitseydi o savaşı tamamen kaybederlerdi belki de.Gerçkten WB ile kapışan Akainu ve Kizaru'nun Shanks ve Beckman'dan korktuğunu düşünen var mı hala?
Amiral = Yonkou olsaydı o dünyada korsan kalmazdı muhtemelen.bu yanlış ve cahilce düşünceyi kırmak çok zor.Amiral=Yonkou en doğru tabirdir.
Kesin bi karar verilemez ama cüsse olayı önemli değil.Luffy vs Hajrudin'de gördük boyu.O zaman Mama yaşayan en güçlü ''insan'' olur.O bir dev değil ama boyu uzun nihayetinde.Bende Yonkou=Amiral diyorum. Ama Yonkou'nun hayvanımsı cüsselerde olması bir veya tık yuksek olmasini saglar ama Amiral'in Yonkou alacagi anlamina gelmez.
Hayır o anlamda degil. Mama ve Kaido'nun dayanıklılikları hayvani seviyede. Mom vs Luffy'de luffy g4'le hasar veremezken Kaido'da tek g4'le yere koyup kaido'nun hiçbir sey olmamış gibi baya yüksek bir hızla luffy'i teklemesi.(Örnek)Kesin bi karar verilemez ama cüsse olayı önemli değil.Luffy vs Hajrudin'de gördük boyu.O zaman Mama yaşayan en güçlü ''insan'' olur.O bir dev değil ama boyu uzun nihayetinde.
Yonkou>Amiral olsaydı denizci kalmazdı.Yonkuoların çok büyük orduları var Denizciler kadar olmasa da.Ayrıca Koramiraller güçsüz Sağ Kollara karşı.Her türlü Amiral=Yonkou.Eğer böyle olmasaydı 2 3 yonkou birleşir Denizciler'i yenerdi iziKorktuğunu söyleyen görmedim ama çekindiğini söyleyebilirim. Eğer üstüne gitseydi o savaşı tamamen kaybederlerdi belki de.
Şaşırması çok daha olası.Shanks saldırsa da savaşı Denizciler kazanırdı çünkü Sengoku ve Garp sahaya yeni indi.İkisi istese Shanks ve Beckman'ı yener.Akainu pek iyi durumda olmasada Kizaru ve Aokiji ayaktaydı.Ama (özellikle) Teach olduğu için Denizci zaferi karşılığında Marineford çökerdi.Hele hele Sengoku ve Teach'in gücü yüzünden.
Amiral = Yonkou olsaydı o dünyada korsan kalmazdı muhtemelen.
Onların derisi aşırı sert.Hatta ben Kaido'nun ölümsüz olmasının nedeninin Silahlanmada zirve yaptığı için olduğunu düşünüyorum.Tıpkı Rayleigh'in yaptığı gibiHayır o anlamda degil. Mama ve Kaido'nun dayanıklılikları hayvani seviyede. Mom vs Luffy'de luffy g4'le hasar veremezken Kaido'da tek g4'le yere koyup kaido'nun hiçbir sey olmamış gibi baya yüksek bir hızla luffy'i teklemesi.(Örnek)
Neye göre kalmıyor ? Zaten Yonkou'lar daha güçlü ve bunu ben değil izleyen herkes biliyor. Wb için 3 Amiral dahil dünya adam toplayan denizciler kanıtlıyor bunu. Başka da yorum yapmayacağım sen kendin toparlarsın parçaları.Yonkou>Amiral olsaydı denizci kalmazdı.Yonkuoların çok büyük orduları var Denizciler kadar olmasa da.Ayrıca Koramiraller güçsüz Sağ Kollara karşı.Her türlü Amiral=Yonkou.Eğer böyle olmasaydı 2 3 yonkou birleşir Denizciler'i yenerdi izi