Coby bebesinin yaptığı bence de yanlıştı.Çünkü Aka'nın yerinde olsaydım bende aynen onun gibi WB tarafından yok edebildiğim kadar korsanı yok etmeye veya yakalamaya çalışırdım.
Marco'nun kendisi diyor ''kara para yardımı'' diye.Marco'yu falan ne kadar iyi bir insan olarak görsekte arka planda nasıl yaşadığını,finansmanını nasıl sağladığını bilmiyoruz ki ''kara para yardımı'' sözünden hiçte iyi işlerle uğraşmadıkları belli oluyor.Zaten adı üstünde korsan bunlar.O yüzden Aka'nın bence orda savaşı bitirmeyip devam etmesi doğruydu.Tabii reyiz bunu daha vahşi bir şekilde yaptığı için ''yanlış'' gözükmeye daha müsait ama dediğim gibi ben olsam bende savaşı bitirmez,alayını yakalayana ya da öldürene kadar devam ederdim.
Coby'nin yaptığı da denizcileri kötü gösteren bir hareketti bu arada.Kendi içinde bulunduğu oluşumu lekeleyen,vahşi,kana susamış gösteren bir hareketti.Ha Aka gibilerin vahşi,kana susamış bi tarafları var orası doğru da o esnada yapılcak hareket değildi o.Keşke ölseydi bi boka da yaramıyo zaten.