Doğru. Onu unutmuşum. Denizcilerde bunun gibi adamların olması gerekiyor.Hocam Smoker'ın yaninda Isho'da dogru yapıyor.
Doğru. Onu unutmuşum. Denizcilerde bunun gibi adamların olması gerekiyor.Hocam Smoker'ın yaninda Isho'da dogru yapıyor.
Ben zaten soyledim smoker ve onun gibi dusunen bir yapi var yani denizciler daha kendi icinde bile ayrismaya musait.Uygun ortamda o zaman ayrisma olucak ozaman goruruz kim hangi tarafta yer alicakDenizcilerden görevini doğru yapan tek kişi Smoker. Benim de tek sevdiğim denizci. Diğer denizcilerin hepsi kavanoz kafalılar gidin şu adayı patlatın dese patlatacak adamlar. Akainu'nun bu kadar göze batmasının nedeni bu işi en iyi yapan kişi olması.
Luffy gibi bir korsanın kaçmasına izin vermesinin, yardım etmesinin neresi doğru?Doğru. Onu unutmuşum. Denizcilerde bunun gibi adamların olması gerekiyor.
Gelin de bunu bizim Filo Amiralcilere anlatın.Doğru. Onu unutmuşum. Denizcilerde bunun gibi adamların olması gerekiyor.
Bir korsanin kurtardigi 3. ulke olmasi yetmez mi?Luffy gibi bir korsanın kaçmasına izin vermesinin, yardım etmesinin neresi doğru?
Yok yahu bilmiyor musun? Denizcilerin amacı Luffye yardım etmektir. Gorosei falan amacı bu olmalıdır. Eğer olmazsa kutsal ejderlerin köpeğidir. Luffye yardım etmiyen denizci kötü denizcidirLuffy gibi bir korsanın kaçmasına izin vermesinin, yardım etmesinin neresi doğru?
Dogru soyluyorsun daha ulkelerde ne olup bittiginden haberi olmayan vasifsizlar ordusu varken ne diyelimYok yahu bilmiyor musun? Denizcilerin amacı Luffye yardım etmektir. Gorosei falan amacı bu olmalıdır. Eğer olmazsa kutsal ejderlerin köpeğidir. Luffye yardım etmiyen denizci kötü denizcidir
Bazı okuyuculara göre öyle olmalı.Yok yahu bilmiyor musun? Denizcilerin amacı Luffye yardım etmektir. Gorosei falan amacı bu olmalıdır. Eğer olmazsa kutsal ejderlerin köpeğidir. Luffye yardım etmiyen denizci kötü denizcidir
Suçlu varsa yakalamak gerekir. Bu dediğini Luffy'nin kaçmasına sebep verdiği suçluların üzdüğü masum halka desen ne cevap verirler? Sana göre de 1 iyilik 100 suçu yok etmezdir bence.Bir korsanin kurtardigi 3.uncu ulke olmasi yetmez mi?
Ustelik ne olup bittiginden zerre haberleri yok ama 2 tanesi yonkuolari sirasiyla ipe dizicek ahahahhshdhdjdahdhDogru soyluyorsun daha ulkelerde ne olup bittiginden haberi olmayan vasifsizlar ordusu varken ne diyelim
Akainu, korsanlara yardım ettigi diye Isho'yu öldürmelidir. Herkesin önünde idam edip, ibretlik yapması gerekmelidir.Yok yahu bilmiyor musun? Denizcilerin amacı Luffye yardım etmektir. Gorosei falan amacı bu olmalıdır. Eğer olmazsa kutsal ejderlerin köpeğidir. Luffye yardım etmiyen denizci kötü denizcidir