Çünkü MJ denizcilerin değil hükümet bölgesi. Off ulan. Akainu karışamaz oraya.Teach'in ağzından çarpıstıkları soyleniyor. Az uzakta olan Akainu ve Kizaru niye gelmiyor?
Çünkü MJ denizcilerin değil hükümet bölgesi. Off ulan. Akainu karışamaz oraya.Teach'in ağzından çarpıstıkları soyleniyor. Az uzakta olan Akainu ve Kizaru niye gelmiyor?
Varsayimlarla hareket etmek mantikli gelmiyor o olsaydi bu olsaydi diye konusmaya gerek yok.Bak ortada olmus biseyler var ben onlara bakip konusurum he teach gider kurtarir salarlar yine iyi olmus derim ama teach hem boyle bisey yapmaz hemde dedigim gibi adalet sistemini duzgun saglayan bir yapi olmadigi icin yine fujitora icin bisey demem.Cunku temsil ettigi yapi adaleti sadece kutsal ejderlerin emirleri ve cikarlari dogrultusunda kullaniyorlarLuffy yerine Teach ülkeyi kurtarsaydı ve Fujitora onun da kaçmasına izin verseydi, Fujitora hakkında ne düşünürdün?
Peki. Cahillik için kusura bakmayın.Çünkü MJ denizcilerin değil hükümet bölgesi. Off ulan. Akainu karışamaz oraya.
Akainu karisamiyor ama yanina bi amiral daha alirsa yonkoulari ipe dizerPeki. Cahillik için kusura bakmayın.
Yonkou'ları ipe dizebilmesi için 3 amiral yanında olması lazım. 2 amiral =4yonkou god mode olur onlar için.Akainu karisamiyor ama yanina bi amiral daha alirsa yonkoulari ipe dizer
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Ben Akainunun WB+ Ace aldığını ve komutanları ezdiğini söyledim.Akainu karisamiyor ama yanina bi amiral daha alirsa yonkoulari ipe dizer
Ayrıca yazdığın eleman yonko = amiral diyen biri. Neyi söyleyecek merak ettimBenim kendi fikrim oyle yoksa adamin gucuyle ilgili bi soru isareti yok cok tehlikeli oldugunuda soyledim zaten.Ama bu soylediklerini yapan adamin aokiji ile 10 gun suren bir savasa girismesi kafalarda soru isareti yaratmiyor mu bu guc dengesinde sence?Onu aldi bunu kirdi gecti deyip 1 amiral ile 10 gun boyunca dovusmek o zaman 2 amiral ile gitsinler tum dunyayi sirasiyla yonkoulardan arindirsinlar neyi bekliyorlar arkadas
Yok arkadsin soyledigine gore 2 amiral yonkoulari gidip indirebilirmis goroseiler emir verince kimleri indiricekler gorcekmisiz sonrada gorosei ve kutsal ejderlerin emir kopegi olduklarini ve onlara hizmet ettiklerini soyleyincede laf karistiriyorlar.Kendi kendilerini yalanliyorlar ve celisiyorlar haberleri yokYonkou'ları ipe dizebilmesi için 3 amiral yanında olması lazım. 2 amiral =4yonkou god mode.
Bak dönmüş lafından 2 yonko 4 amiral demiş. GüzelYok arkadsin soyledigine gore 2 amiral yonkoulari gidip indirebilirmis goroseiler emir verince kimleri indiricekler gorcekmisiz sonrada gorosei ve kutsal ejderlerin emir kopegi olduklarini ve onlara hizmet ettiklerini soyleyincede laf karistiriyorlar.Kendi kendilerini yalanliyorlar ve celisiyorlar haberleri yok
Döndüm mü lafımdan? Hocam iyi misiniz? 4amiral=4yonkou kanısındayım. Ve bu da 1amiral=1yonkou oluyor.Bak dönmüş lafından 2 yonko 4 amiral demiş. Güzel
Sen kendin dedin arkadas 2 amiral ile yonkoulari indirirler goroseiler emir verince gorursun kimleri indiriolar diyen sen degil misin? Ne dediginizide unutuyorsunuz siz herhaldeKendi kendine gelin güvey oluyorsun. Ben Akainunun WB+ Ace aldığını ve komutanları ezdiğini söyledim.
10 gün Aokiji ile kapıştı. Demek ki 2 amiral 1 yonkoyu indirir hahaha diye konuşan sensin. Enteresansın.
Buyur dediğin şey
Ayrıca yazdığın eleman yonko = amiral diyen biri. Neyi söyleyecek merak ettim