Bb yi saymam keske orda öldürselerdi cobyde sevmiyorum zatenBilmem. Milyonları katletme olasılığı olan BB'yi savunan Coby'i halk için mücadele etti sayıyor musun?
Bb yi saymam keske orda öldürselerdi cobyde sevmiyorum zatenBilmem. Milyonları katletme olasılığı olan BB'yi savunan Coby'i halk için mücadele etti sayıyor musun?
O sahneyi tam hatırlamıyorum ama Coby'nin derdi arada kaynayacak askerleri kurtarmak değil miydi orada?Bb yi saymam keske orda öldürselerdi cobyde sevmiyorum zaten
Monkey D. GarpCoby'e saldırdığı halde halen Coby'i denizcilerde tutması ilginç.
Fuji'yi sırf Luffy'nin başını getirmediği halde "başka karakolara giremessin" diyor.
Filo Amiralinden daha yüksek yetkisi mi var bu efsanenin?Monkey D. Garp
Adam filo amirali, basit bir asker için takıntı yapacak biri değil. Gerçek hayatta da böyle, askerde komutan bir şeye çok kızar ve üzerinden geçer. Sonra ertesi gün sanki hiçbir şey olmamış gibi davranır. Takmıyorlar gerçekten de.Coby'e saldırdığı halde halen Coby'i denizcilerde tutması ilginç.
Fuji'yi sırf Luffy'nin başını getirmediği halde "başka karakolara giremessin" diyor.
Bu Akainu sırf savaşa girmedi diye denizci öldürecek birisi.Adam filo amirali, basit bir asker için takıntı yapacak biri değil. Gerçek hayatta da böyle, askerde komutan bir şeye çok kızar ve üzerinden geçer. Sonra ertesi gün sanki hiçbir şey olmamış gibi davranır. Takmıyorlar gerçekten de.
O farklı bir örnek, sonrası yok. Sonrası olsa bir şey yapmaz. Savaştan kaçanı oracıkta infaz etmek savaş kuralıdır. Zaten araya girmeseler savaşa ihanet eden Kobi'yi de infaz ediyordu. Ancak daha sonrasında Kobi'ye takıp onla uğraşması için nedeni yok.Bu Akainu sırf savaşa girmedi diye denizci öldürecek birisi.