Kısacası adam diyoruzGorosei ile yapılan toplantıda gayet kızıyor Aokijiye. Tabii ki beklemiyor korsanlara katilmasini diyorum.
Aokiji o dövüşü kazansa Akainu Aokijin emrine girerdi misal. Öyle bir denizci işte Akainu

Kısacası adam diyoruzGorosei ile yapılan toplantıda gayet kızıyor Aokijiye. Tabii ki beklemiyor korsanlara katilmasini diyorum.
Aokiji o dövüşü kazansa Akainu Aokijin emrine girerdi misal. Öyle bir denizci işte Akainu
Saka boi da yerin dibini iyi bilir. : )Kısacası adam diyoruz@Dr. Hiluluk İyi bilir nasıl korsanları öldürdüğünü : )
O yerin dibinden çıkıp tayyare bıyık adamın 2 tane dereceli adami ila kapismasini da biz iyi biliriz xdSaka boi da yerin dibini iyi bilir. : )
Adamın umrunda bile olmuyor aokiji'nin korsanlara katılması.Gorosei ile yapılan toplantıda gayet kızıyor Aokijiye. Tabii ki beklemiyor korsanlara katilmasini diyorum.
Hahhaha. :/Bende gözüküyor nedense. Bakalım bu resim gözücek mi?
![]()
Serinin adamlık ihtiyacını karşılıyorKısacası adam diyoruz@Dr. Hiluluk İyi bilir nasıl korsanları öldürdüğünü : )
Meyvelerde değişmiş. Ace Aka'nın meyvesiyle amiral avı yapardı.
Wb'nin yüzü olsa zaten düşmanının çocuğunu almazdı diyeceğim de Saka reyiz yüzünü de almıştı : )Serinin adamlık ihtiyacını karşılıyor
PatatAce, WB falan gayet iyi bilir onu
Serinin adamlık ihtiyacını karşılıyor
PatatAce, WB falan gayet iyi bilir onu