Garp "Bu çocuk benim korumam altında Sakazuki." dedikten sonra Akainu ağzını bile açamaz.Filo Amiralinden daha yüksek yetkisi mi var bu efsanenin?
Garp "Bu çocuk benim korumam altında Sakazuki." dedikten sonra Akainu ağzını bile açamaz.Filo Amiralinden daha yüksek yetkisi mi var bu efsanenin?
Garp "Bu çocuk benim korumam altında Sakazuki." dedikten sonra Akainu ağzını bile açamaz.
Pek o tip bir abi değil ya, kendi dokunmaz suikast düzenletir en kötü. Pek pısacak bir tip değil.Garp "Bu çocuk benim korumam altında Sakazuki." dedikten sonra Akainu ağzını bile açamaz.
Gözükmüyor resim.
Garp'ı karşısına alamaz. Garp aptal değil ki. Suikast olsa dahi kimin yaptırdığını bilir. Ne şartlar altında Coby'nin suikaste uğradığını soruşturur. Akainu zaten Ace'i öldürdü. Coby'ye bulaşarak Garp'ı karşısına alamaz. Filo amirali olarak mantığı da buna el vermez ayrıca.Pek o tip bir abi değil ya, kendi dokunmaz suikast düzenletir en kötü. Pek pısacak bir tip değil.
Beyazsakal'dan korkmayan adamı ne korkutabilir bilmiyorum. Garp siyasi gücü geniş bir abimiz değil, Akainu dan bence güçlüdür ama.Gözükmüyor resim.
Garp'ı karşısına alamaz. Garp aptal değil ki. Suikast olsa dahi kimin yaptırdığını bilir. Ne şartlar altında Coby'nin suikaste uğradığını soruşturur. Akainu zaten Ace'i öldürdü. Coby'ye bulaşarak Garp'ı karşısına alamaz. Filo amirali olarak mantığı da buna el vermez ayrıca.
Amiral o tabii cesur olacak. Wb karşısındsa da yanında bir sürü amiral var şimdi. Garp saldırsa ona diğer amiraller anca durdurmaya çalışır olay büyümesin diye.Beyazsakal'dan korkmayan adamı ne korkutabilir bilmiyorum. Garp siyasi gücü geniş bir abimiz değil, Akainu dan bence güçlüdür ama.
Bende gözüküyor nedense. Bakalım bu resim gözücek mi?Gözükmüyor resim.
Garp'ı karşısına alamaz. Garp aptal değil ki. Suikast olsa dahi kimin yaptırdığını bilir. Ne şartlar altında Coby'nin suikaste uğradığını soruşturur. Akainu zaten Ace'i öldürdü. Coby'ye bulaşarak Garp'ı karşısına alamaz. Filo amirali olarak mantığı da buna el vermez ayrıca.
O olayı Shanks yaptı . Akainuyu durdurmayi. Onu yapacak karakter, haysiyet Garpta yok malesefBende gözüküyor nedense. Bakalım bu resim gözücek mi?
Eğer bu sahne gerçekleşseydi işler farklı olabilirdi. Filo Amirali Aokiji olup , Garp ta Impel Down'a veya rütbesi alınıp denizcilerden kovulurdu. Yapacak gücü olup yapamamak oldu ikilemde kaldıO olayı Shanks yaptı . Akainuyu durdurmayi. Onu yapacak karakter, haysiyet Garpta yok malesef