Adasını terketmişti mesela. O sayılmıyor mu?Dragon hakkında birşeyin açıklandığınıda hiç hatırlamıyorum.
Adasını terketmişti mesela. O sayılmıyor mu?Dragon hakkında birşeyin açıklandığınıda hiç hatırlamıyorum.
ahahaha ne kadar güçlü neden kaçtı biliyormuyuzki.Bu adamın işi kaçmak hemde ahhababaAdasını terketmişti mesela. O sayılmıyor mu?
Işi mi kaçmak?ahahaha ne kadar güçlü neden kaçtı biliyormuyuzki.Bu adamın işi kaçmak hemde ahhababa
Gayet net bir şekilde evet.Işi mi kaçmak?
WB'nin böğrünü yaktığı sahnede daha çok hayal kırıklığına uğruyorlar. O daha güzelAkainu'yu yumruklayacak diye sevindikleri Ace delinince yorumcular:
Dediğin sahnede başlamış Akainu nefreti onda galiba. Adam yürürken bile nefret ediyorlar.WB'nin böğrünü yaktığı sahnede daha çok hayal kırıklığına uğruyorlar. O daha güzel
Denizcilerin haini Coby'i falan savunuyorlar Shanks öncesi konuşmasını. Yok canlar yanmasın, ölüm olmasın diye. Akainuya kızıyorlar. Değişikler. Bir tane Sakazuki savunan görmedim.Dediğin sahnede başlamış Akainu nefreti onda galiba. Adam yürürken bile nefret ediyorlar.
Aynen denizcilerin mi yoksa gorosei ve kutsal fanus kafalarin mi acaba?Biz sakazukinin daha masum bir halk icin mucadele ettigini gormedik siz gordunuz mu ben hatirlamiyorumDenizcilerin haini Coby'i falan savunuyorlar. Yok canlar yanmasın, ölüm olmasın diye. Akainuya kızıyorlar. Değişikler. Bir tane Sakazuki savunan görmedim.
Böyle yaptıkları için Akainuyu daha çok seviyorum WB'den falan. Denizcilerin yenilmez savunucusu
Bilmem. Milyonları katletme olasılığı olan BB'yi savunan Coby'i halk için mücadele etti sayıyor musun?Aynen denizcilerin mi yoksa gorosei ve kutsal fanus kafalarin mi acaba?Biz sakazukinin daha masum bir halk icin mucadele ettigini gormedik siz gordunuz mu ben hatirlamiyorum