Tamam verdiğim argüman yanlış. Peki dünyanın en güçlü adamını canı sadece 2 magma yumruğuna mı bakıyor?
O iki yumruktan birisi kafanın yarısını götürüyorsa, evet. Girdiği yeri yok yok ediyor. Adamın gücü bu yani, yapacak bir şey yok.
Tamam verdiğim argüman yanlış. Peki dünyanın en güçlü adamını canı sadece 2 magma yumruğuna mı bakıyor?
Bende zaten Jinbe yener demiyordum. Yonkou altı birinin zaten alması saçma olur. Benim demek istediğim sakanın saldırıları da bloke edilebilir. Ama öyle çok rahat bir şekilde değil. Jinbe örneğini o yüzden verdim. Zorda olsa bloke edilebilinecek bir meyve.Yonko seviye karakterler dışı kimse yenemez zaten. Onlar da başa baş dövüşür kimin yeneceği belli olmaz.
Kesinlikle dostum. İşte bu sebeple şu an en güçlü adam Sakazuki. Luffy ancak seri bitiminden 1 yıl önce yakalıyor adamı.Bende diyorum ki bu meyve bu kadar kritik ise kimse yenemez Saka'yı. Ki seri içinde böyle bir şey olması imkansız.
Zoro da kral haki var bloklasın bi zahmet, ama yüzüne magma sıçramasın dikkat etsin diğer gözü de gider.Bende zaten Jinbe yener demiyordum. Yonkou altı birinin zaten alması saçma olur. Benim demek istediğim sakanın saldırıları da bloke edilebilir. Ama öyle çok rahat bir şekilde. Jinbe örneğini o yüzden verdim. Zorda olsa bloke edilebilinecek bir meyve.
Zoro önce kılıçlarına sahip çıksın.Zoro da kral haki var bloklasın bi zahmet, ama yüzüne magma sıçramasın dikkat etsin diğer gözü de gider.
Shanks haki bile basmadan durdurmuş bu adamı;Bende zaten Jinbe yener demiyordum. Yonkou altı birinin zaten alması saçma olur. Benim demek istediğim sakanın saldırıları da bloke edilebilir. Ama öyle çok rahat bir şekilde. Jinbe örneğini o yüzden verdim. Zorda olsa bloke edilebilinecek bir meyve.
Sahnks haki basmadı demek abartı olur. O zamanlar hakiyi belirterek çizmiyordu yazar.Shanks haki bile basmadan durdurmuş bu adamı;
Tartışmanın sonucu zaten çoktan belli. You won. Akainu dediğimiz adam savunmasız zamanda yakalayıp insanları donut yapan amerikan polisi. O kadar öldürücülüğü olan bir meyve madem 10 gün kuzanla nasıl savaştı bu adam En fazla 1-2 gün filan sürmesi lazımdı.
Buna inanıyorsan benimle aynı fikirleri paylaşmamana sevindim.Shanks haki bile basmadan durdurmuş bu adamı;
Tartışmanın sonucu zaten çoktan belli. You won. Akainu dediğimiz adam savunmasız zamanda yakalayıp insanları donut yapan amerikan polisi. O kadar öldürücülüğü olan bir meyveyse madem 10 gün kuzanla nasıl savaştı bu adam En fazla 1-2 gün filan sürmesi lazımdı.