Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 54.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    437
Sakayı sağ koldan üstün görüyorum bundan 5 yıl önce bile yonkou alır demişimdir aha inanmıyorsan dayıya sor @sensey. Son dönem amiralciler iyice çoştuğundan ters gidiyorum.

Kata'nın dövüştüğü adamla King'in dövüştüğü adam aynı değil aramızdaki fark bu. Sen yakın görüyorsun ben o lütfüyü kral haki kullanan Zoro'nun 3'te1'i en fazla 1.5'u olarak görüyorum.

King eğer Kral hakinin üst versiyonuna sahip olsaydı ancak Zoro ile uzun süre kapışabilirdi ama sahip değilmiş kapışamadı. Bu Kata'yı etkilemez.
Zoro Enmayı bayılmadan kullanabilirse baya üstün tüm kek Luffye.

Ama Katakuri, Luffye maçı saldı sıkınıt orada :d

Sakayı sağ koldan üstün görüyorum bundan 5 yıl önce bile yonkou alır demişimdir aha inanmıyorsan dayıya sor @sensey. Son dönem amiralciler iyice çoştuğundan ters gidiyorum.

Kata'nın dövüştüğü adamla King'in dövüştüğü adam aynı değil aramızdaki fark bu. Sen yakın görüyorsun ben o lütfüyü kral haki kullanan Zoro'nun 3'te1'i en fazla 1.5'u olarak görüyorum.

King eğer Kral hakinin üst versiyonuna sahip olsaydı ancak Zoro ile uzun süre kapışabilirdi ama sahip değilmiş kapışamadı. Bu Kata'yı etkilemez.
Aga 3/1'i ne çok olmuş indir onu biraz daha. :D

Sakazuki yüreği temiz bir adam. Hafif bir saflıkta var. Garibimi kandırmışlar. Wano çok güçlü falan demişler, o da inanmış ama bilmiyor ki 9 kına bir magma tükürse sıradan tek atacağını...
Bu işte sengoku nun suçu. Fazla hökümet yaşlıları yalakası imiş zamanında. Adam daha oden sağ mı ölü mü bilmiyor. Wb bile bunlar zibilyon tane bulaşmayak dediği halde. 1 tanesini pirinç köylüsü kılığına soksa tek engelin deney faresi olarak kullandıkları kaido olduğunu anlar, temizlik mi yapsak len diyerek buster call'ı basardı. Ama nerrdeee o yürek keçisi ile vakit geçiren bunakta...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık