Valla bu zamana kadar kime hizmet ettiğini bilmiyorsa anlamıyorsa bıraksın bu işleri filo amiralliği değil fino amiralliği yapsın dicem ama zaten öyleBir şeylerin yanlış olduğunu zamanla farkedecek kişi kime hizmet ediyoruz lan biz diyip raconu kesebilir.
Ne bileyim sanki filo amirali olduktan sonra bir şeyleri farketmiş gibi.Valla bu zamana kadar kime hizmet ettiğini bilmiyorsa anlamıyorsa bıraksın bu işleri filo amiralliği değil fino amiralliği yapsın dicem ama zaten öyle
Bu nasıl işbirliği ölesiye 10 gün savaşıp adamın bacağını almış.Gerçekten öyle birşey çıksa iyi kandırmışlar milleti derim.Ne bileyim sanki filo amirali olduktan sonra bir şeyleri farketmiş gibi.
Bana kalırsa Sakazuki'de hükümetten,gizli bir şeyler çeviriyor olabilir.
Aokiji ile iş birliğinde olduklarını düşünüyorum hatta.
Her şey olabilir benim nedense böyle bir düşüncem var net bir dayanağım yok ama.Bu nasıl işbirliği ölesiye 10 gün savaşıp adamın bacağını almış.Gerçekten öyle birşey çıksa iyi kandırmışlar milleti derim.
Yani dayanak yok anca fikir düşünce bunlar ama olsa fena ters köşe olur.Her şey olabilir benim nedense böyle bir düşüncem var net bir dayanağım yok ama.
Böyle teoriler olacağını düşünüyoruz. Sonra dış dünyadan sadece 1 bölüm gösterip tekrar hasır şapkalara geçeceği aklıma geliyor serinin...Her şey olabilir benim nedense böyle bir düşüncem var net bir dayanağım yok ama.
Gibi ?Bleachte bir sahne var yine birine kol sokulan bir sahne spoiler vermiyorum.Youtubeda denk gelince bir yorum gözüme çarptı.
Sonunda donut sahnesini yüklemişler gibi bir yorum atılmış.
Galiba Sakazuki - Ace büyük bir fenomen yarattı adamlar öyle bir sahne görünce donut sahnesi diyorlar artık direk olarak.Görünce güldürdü.