Akainu reis sağ olsun bugün de korkudan tir tir titreyerek uyudum.
Kafana camdan kavanoz geçirirsen köpeğin oluyor.Akainu reis sağ olsun bugün de korkudan tir tir titreyerek uyudum.
Akainu reis sağ olsun bugün de korkudan tir tir titreyerek uyudum.
Sensey'i bilirsin arada yapar böyle komiklikler, şakalar.Bu mesajı çok aradınız mı ? Az önce gördüm @sensey arayıp bulmuş birde kızgın atmış.Sanırım 234 sayfanın hepsini tek tek okuyor yok böyle birşey.
Yalnız şunu diyeyim o zamanlar siz olsaydınız siz de kızardınız yemeyin şimdi bizi.
Bizde gariban kanı akıyor be reis.Kafana camdan kavanoz geçirirsen köpeğin oluyor.
Entrika tamam da zeka pek yok. Ayırt edemeyebilir.Bizde gariban kanı akıyor be reis.
gece gece haykırdımKafana camdan kavanoz geçirirsen köpeğin oluyor.
bir şey olmaz kavanoz geçirirsen burnundaki sümük dışarıda tüm gün sallansa bile tapıyorlarBizde gariban kanı akıyor be reis.
Bu kadar komik yorumların bedava olmasına karşıyım10 yıl önce herkes Shanks, Mihawk, WB, Ace gibi karakterlere bayılırdı herkes severdi. Sonrasında durum çok değişti. Shanks hükümet köpeği, Mihawk kılıbık, WB iktidarsız, Ace yıkık gibi şeyler çıktı (Bu kitleye ben de dahil oluyorum maksat troll, haterlığım yok)