Hatırlamıyorum ama sanmıyorum savaşın seviyesi onlar için yüksekti tek bir px ile dahi tayfaca uğraşıyorlardı gelseler ne olur.Hocam o zamanlar Marineford'a hasır şapkalılar gelir diye bir şey düşünmüş müydünüz
Sengoku mu? Bunun aynısı la o. :sdenizcilerin adaletinin yükünü bırakın fujitora garp sengoku coby drake gibileri taşısın bunun gibi şerefsizlerle olmaz o iş bunun yenilgisi hep çok aşağılayıcı olacak gibi geliyor germa 66nın ağlaması gibi bişe olcak sanki bir yanlışlık yapıcakta dövecekler gibi geliyor :d
en azından askerleri daha iyi kontrol edebilip daha büyük çaplı stratejiler kurabiliyor buda onu daha önemli kılarSengoku mu? Bunun aynısı la o. :s
Sengoku en az Kuzan ve Akainu kadar kana bulamıştır elini Ohara'da. Akainu da henüz ordu yönetmedi, ben de Sengoku'dan kötü yönetir diye bekliyorum ama kesin konuşmamak lazım.en azından askerleri daha iyi kontrol edebilip daha büyük çaplı stratejiler kurabiliyor buda onu daha önemli kılar
ya mesela fujitoraya luffyi yakalayana kadar gelme dedi o sırada kaç görev yapardı yiğit fujitora :d neyse shichibukai avına katılır odaSengoku en az Kuzan ve Akainu kadar kana bulamıştır elini Ohara'da. Akainu da henüz ordu yönetmedi, ben de Sengoku'dan kötü yönetir diye bekliyorum ama kesin konuşmamak lazım.
Fuji önce Luffy'i paketlesin dediği gibi. Görevini böyle savsaklayan başka amiral görmedim ben.ya mesela fujitoraya luffyi yakalayana kadar gelme dedi o sırada kaç görev yapardı yiğit fujitora :d neyse shichibukai avına katılır oda
kizaru aokiji daha ne istersin :d pardon kizaru değil ama aokiji kizaruda çokboş takılıyor görevleri sırasındaFuji önce Luffy'i paketlesin dediği gibi. Görevini böyle savsaklayan başka amiral görmedim ben.
Ben Kizaru'yu da yeriyorum ki bu konuda. 1 tane Nova yakalar insan en azından. Aokiji ise her zamanki hali teröristleri serbest bırakmayı seviyor. Denizcilikten ayrılınca da hemen teröristlerin kucağına attı zaten kendisini. Ama Fuji emir ile gitti ve bilerek yakalamadı. Ben olsam ben de sürerdim.kizaru aokiji daha ne istersin :d pardon kizaru değil ama aokiji kizaruda çokboş takılıyor görevleri sırasında