10 gün dövüşmek güç göstergesi değil, daha çok denk olmalarının göstergesi. Atıyorum, Kaido geldi 1 günde pataklar Akainu'yu veya Whitebeard 2 sayfada vurdu geçti sağlık sorunu ve yüzlerce yara almasına rağmen. Jinbe ve Ace'te 5 gün kapışıyor, ama Teach'e gelince birkaç saatte Ace'in işi bitiyor.
Ben mera mera'nın büyük avantajı olduğunu düşünüyorum, Aokiji'ye karşı. Mesela Akainu'nun zayıflığından bahsetmiştik, Whitebeard üfleyerek soğutuyor fırlattığı magma tanelerinden birisini, soğutma gücü olan buz logiası, rüzgar tarzından meyveler Akainu'nun antisi, Aokiji'nin de antisi ısı zaten, karşılıklı antiler olarak denk olmuşlar. Akainu'nun savaşta yendiği adamlar belli, Ivankov'u, Jinbei'yi, bi de Ace'i meyve hiyerarşisi ile yendi, Luffy ve özellikle Sabo, Ivankov'dan Jinbe'den üstün adamlar, aynı anda savaşacaklar üstelik, Akainu'nun kolay kazanacağını düşünmüyorum. Marco ve Vista'ya hiç bir şey yapamadı mesela gitti ezik Curiel'i indirdi, Akainu'nun Marco ve Vista'yı yenmesi günlerce sürerdi benim fikrim.